27 / 04 / 2024

iş imkanı

iş imkanı

Karadeniz bölgesinde keşfedilen doğalgazın üretilmesi çalışmaları için yetiştirilecek mühendislik öğrencilerine ayda 6 bin TL’lik burs, mezun olduklarında da iş garantisi verilecek.

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

DSİ, iş arayanlara müjdeyi verdi! Devlet Su İşleri'nden 1273 kişiye daha iş imkanı!

Devlet Su İşleri (DSİ), daha önce yaptığı personel alımlarında boş kalan kontenjanları yedek adaylar arasından dolduracağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

İŞKUR illeri peş peşe açıkladı! KPSS şartlı ve şartsız, ilkokul mezunu binlerce kişiye iş imkanı

İŞKUR yüzbinlerce kişiye iş imkanı sağlamaya devam ediyor. İş ilanları her dönemde güncelleniyor. İşte İŞKUR iş başvuru aşamaları ve tüm detayları...

EYT bekleyenler için yeni fırsat: 10 yıl erken emeklilik imkanı!

Son gelen müjdeli haberle birlikte EYT (Erken Yaşta Emeklilik) hayali kuranlar için yeni bir fırsat doğuyor. Sigorta girişi tarihi dikkate alınarak emekli olamayanlar, artık 10 yıl erken emeklilik imkanından yararlanabilecekler. 

İŞKUR işsiz vatandaşlara seslendi! 14 ilde personel alımına başlandı!

İş arayanların ilk tercihi genellikle İŞKUR oluyor. İŞKUR vasıtasıyla pek çok kişiye iş imkanı sağlanıyor. İŞKUR 14 ilde başvuruları duyurdu. İşte detaylar!

İŞKUR'dan iş arayanalara müjde! 8500 TL üzeri maaşla personel alınacak!

İŞKUR, hasta karşılama, teknisyenlik ve temizlik gibi pozisyonlarda çalışacak personele 14 ilde iş imkanı sunuyor. Başvurular için KPSS veya sınav şartı aranmazken, 8500 TL üzeri maaşlarla ilanlar yer alıyor.

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Şoför olmak isteyenler! Sürücü belgeniz varsa İŞKUR kapsamında alım yapılacak! İşte aranan şartlar!

Yeni bir duyuru yapıldı. Sürücü belgesi olan herkesin için iş imkanı oluşturuldu.. Talep edilen şartları sağlayan herkes alımından yararlanabilecek..

Yurt dışında şoför iş imkanı: Ehliyet sahipleri için kaçırılmaz fırsat! 65.000 TL maaş verilecek!

Şoför alımları başladı! Ehliyet sahibi olan vatandaşlar başvurabilir. İşbaşı fırsatıyla birlikte 65.000 TL maaş imkanı sunulmaktadır. İşte ayrıntılar...

18 yaşını dolduran herkes bekçi olabilir! Üstelik KPSS şartı olmadan bekçi alımı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, personel alımları kapsamında erkek ve kadın bekçi alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 202 kişiye iş imkanı sunulacak. İlan detaylarında adaylarda aranan şartlar da belirtildi. 18 yaşından büyük herkes için bekçi olma şansı ile ilgili merak edilen deta

Başvurular başladı! Lise, ön lisans ve lisans mezunları için iş imkanı

Kamu kurumuna lise, ön lisans ve lisans mezunları arasından toplam da 621 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular ilişkin merak edilen bütün detaylar ve şartlar ayrıntılı olarak duyuruldu.

PTT'den 55 bin kişi personel alımı yapılacak! Dolgun maaşlı işin şartları neler?

PTT, 55 bin personel alımı yapacağını duyurarak iş arayan vatandaşlara umut verdi. Dolgun maaşların yanı sıra diğer sosyal hakların da verileceği açıklanan alımların, işsizlik oranlarının yükselişi nedeniyle bekleyen birçok kişiye iş imkanı sağlaması bekleniyor.

iş imkanı Haberi

iş imkanı

Türkiye'nin hidrokarbon endüstrisindeki insan kaynağını yükseltmek amacı ile imzalanan protokol ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda Mavi Vatan'da çalıştırılmak ve yetiştirilmek için iki ön lisans programı açıldı. Ön lisans programlarına başvuru için yarın (5 Ağustos 2022) son gün.

Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi kapsamı ile açık denizde yürütülen sondaj operasyonları, sondaj gemilerinin işletilmesi aynı zamanda üretim tesislerinde görev yapacak teknisyen ihtiyacının karşılanması amacı ile açılan bu programlara yerleşen ve kesin kaydını yaptıran tüm öğrenciler öğrenim hayatı boyunca burs alacak. TPAO'nun alt şirketi TP-OTC, 60 öğrenci için 3 bin TL’ye kadar burs imkanı verecek. Tüm bunlarla birlikte Petrol - Doğal Gaz, Jeoloji ve Jeofizik mühendislik bölümleri dahil toplamda 10 ayrı mühendislik dalında 26 öğrenciye aylık olarak 6 bin TL...