20 / 04 / 2024

iş kuleleri nerede

iş kuleleri nerede

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Deprem anında evin içinde nerede durmalıyız? Depremde binanın ilk neresi çöker?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük ölçekli depremin ardından vatandaşlar, deprem anında heyecan yapmamak ya da bilinçli olmak adına araştırmalar yapmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

En ucuz haliyle PHILIPS Marathon Ultimate süpürge! İşte o adresler! Philips  21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips Marathon Ultimate, en ucuz nerede diye soruyorsanız işte bu haber sizin için. Nerede en uygun fiyatlı Philips Marathon Ultimate bulabilirim diyenler için fiyatları araştırdık ve listeledik. Sizde acele edin ve indirimli fiyatlardan Philips Marathon Ultimate toz torbasız süpürgeyi satın alın.

Tapusuz yerin satışı nasıl ve nereden yapılır?

Tapulu tüm gayrimenkullerin alım satım işlemleri tapu dairelerinde gerçekleşiyor. Tapusu olmayan bir gayrimenkulü satmak ya da almak isteyenler ise işlemleri nerede yapacaklarını merak ediyor...

OYAK Çiğli nerede? Lokasyon bilgisi!

OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Çiğli lokasyon bilgisi...

İş GYO İş Kuleleri'nin değeri belli oldu!

İş GYO İş Kuleleri'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İş Kuleleri'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıtılar...

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 81 pafta, 1420 ada, 1 parsele ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

İş Kuleleri Kule 2'de kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik ile ek protokol imzalandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri, Kule 2, 17. katta yer alan bin 33 metrekarelik alanda kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile kira sözleşmesine ilişkin ek protokol imzaladı...

iş kuleleri nerede Haberi

iş kuleleri nerede

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi 26 katlı tek bloktan meydana geliyor. 113 bin 612 metre yüksekliğe sahip olan İş GYO Kule 3 projesinde  kitap ve müzik market, kadın ve erkek hazır giyim, kuru temizlemeci, yerli ve yabancı restoranlar, eczane ve oto yıkama, kuaför ve kafe gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 

İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerindeki Kule 3'de 12 ve 26 katlar arasındaki alanlar kiralanıyor. Kule 3, Levent ve 4. Levent metro duraklarının hemen yanında yer alıyor. Toplam 29 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Kule 3'de brüt kat alanları 1033 metrekare olarak belirtiliyor. 


Tel: 0212 505 375 52 94 - 0535 607 98 14 

İş GYO Kule 3 nerede?

Pınar DOĞAN...