25 / 04 / 2024

İshakçılar Kültür Merkezi son durum

İshakçılar Kültür Merkezi son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 900 nüfusun ikamet ettiği Derince İshakçılar Köyü’nde kültür merkezi inşa ediyor. Kaba inşaat çalışmaları tamamlanan kültür merkezi şekillenmeye başladı.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki son rötuşlar tamamlandı!

29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak olan Atatürk Kültür Merkezi'nde rötuş işlemleri tamamlandı. AKM'nin ışıkları yakıldı. 

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, son rötuşların yapıldığı Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin Ekim ayı içinde açılacağını söyledi...

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

İshakçılar Kültür Merkezi son durum Haberi

İshakçılar Kültür Merkezi son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında İshakçılar’da yapımı devam eden kültür merkezindeki çalışmalar büyük oranda tamamlandı.

Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar sakinlerinin faydalanacağı İshakçılar Kültür Merkezi’nde vatandaşlar hem düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerini yapabilecek, hem de burada açılacak kurslar vasıtasıyla sosyal faaliyetlerini gerçekleştirecek. 


300 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Bu amaçlarla inşa edilen İshakçılar Kültür Merkezi, yaklaşık 900 nüfusun ikamet ettiği bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Merkez binası tamamlanma aşamasına gelen yapının çevre düzenleme çalışmalarının da yapılmasıyla Kültür Merkezi faaliyetlerine başlayacak. Üç bin metrekare alan üzerinde kurulan yapı, bin 250 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Kültür Merkezi bünyesinde, 300 kişi kapasiteli düğün salonu, muhtarlık odası, 2 adet KO-MEK sınıfı, öğretmenler odası, gelin odası ve fuaye de yer...