25 / 04 / 2024

Isı ve su yalıtımı pazarı

Isı ve su yalıtımı pazarı

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, 2018'de hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğünün 12 milyar lira, su yalıtımı pazarının büyüklüğünün ise 7,6 milyar lira seviyesinde gerçekleştiğini söyledi.

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

DSİ'den dolgun maaşla personel alımı müjdesi! Devlet ve Su İşleri 74 bin TL maaş ile personel alacak! Yarın başlıyor...

Devlet ve Su İşleri personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ'den dolgun maaşla personel alımı müjdesi! Devlet ve Su İşleri 74 bin TL maaş ile personel alınacak! İşte başvuru ekranı

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

DSİ 1273 personel alımı başvuruları başladı mı? Devlet ve Su İşleri iş başvuru şartları neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere 1273 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Peki, DSİ 1273 personel alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Öz Işık Nalburiye İnşaat Ve Su Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işık Nalburiye İnşaat Ve Su Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Işık tarafından kuruldu.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yazlık evlerde ısı ve su yalıtımıyla enerji tasarrufu!

Koronavirüs sebebiyle büyük şehirlerde yaşayanların mevsim itibarıyla yazlık evlere yöneldiğini belirten İZODER, yazlık binaların ısı ve su yalıtımla  uygulamalarıyla hem yaza hem de kışa hazır hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Isı ve su yalıtımı pazarı Haberi

Isı ve su yalıtımı pazarı

İZODER tarafından hazırlanan ve 2016-2018 dönemini kapsayan İZODER Türkiye Isı ve Su Yalıtım Pazarı Raporu'nun sonuçları, İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıklandı.

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, rapora göre yalıtımın; ısı, su, ses ve yangından oluşan 4 ana branşının iki önemli unsuru olan ısı ve su yalıtımı pazarının toplam büyüklüğünün 19,6 milyar Türk Lirası olduğunu bildirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Pelesen, "2018 yılında hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğü 12 milyar TL, su yalıtımı pazarının büyüklüğü ise 7,6 milyar TL seviyesinde gerçekleşti. Aynı zamanda ses ve yangın yalıtımı ürünlerini de eklediğimizde yalıtım sektörünün büyüklüğü bu rakamların çok üzerindedir." diye konuşştu.

Türkiye'de ısı yalıtımı amacıyla kullanılan ürünlerin toplam tüketiminin...