24 / 04 / 2024

Işıkören Danışmanlık emlak eğitimleri

Işıkören Danışmanlık emlak eğitimleri

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Mm Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mm Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Zaraeeı ve Sepıdeh Tajarmakan ortaklığında kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 99 bin TL sermaye bedeli ile Ausılıı Ozturk ve Semra Coşkuntuna ortaklığında kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hermann Wıeser tarafından kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Işıkören Danışmanlık emlak eğitimleri Haberi

Işıkören Danışmanlık emlak eğitimleri

Şubat 2012’de Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini yapan Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı.

‘Online Emlak Akademi’ internet üzerinden emlak odaklı canlı eğitimler veriyor. Eğitimler, konu uzmanı eğitmenler tarafından akşam 21:00’den sonra gerçekleştiriliyor ve eğitimlere katılanlar etkileşimli bir ortamda eğitmene soru da sorabiliyor.

Gün içerisinde yoğun çalışan emlak sektörü oyuncularına alternatif bir yol açan, akşam 21’den sonra evlerinde rahatça eğitim almalarını sağlayan bu eğitimlerin tümü canlı ve 95 TL’den başlayan fiyatlarla.

Emlak işinde olan ve olmak isteyen tüm bireylerin gelişimine yönelik emlak odaklı online, canlı ve interaktif bir platform olan ‘Online Emlak Akademi’ eğitimleri 17 Şubat 2020’da başlıyor. Şubat eğitim takvimi şöyle;

-17 Şubat 2020 Pazartesi...