20 / 04 / 2024

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.



Şubat 2012’de Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini yapan Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı.

‘Online Emlak Akademi’ internet üzerinden emlak odaklı canlı eğitimler veriyor. Eğitimler, konu uzmanı eğitmenler tarafından akşam 21:00’den sonra gerçekleştiriliyor ve eğitimlere katılanlar etkileşimli bir ortamda eğitmene soru da sorabiliyor.

Gün içerisinde yoğun çalışan emlak sektörü oyuncularına alternatif bir yol açan, akşam 21’den sonra evlerinde rahatça eğitim almalarını sağlayan bu eğitimlerin tümü canlı ve 95 TL’den başlayan fiyatlarla.

Emlak işinde olan ve olmak isteyen tüm bireylerin gelişimine yönelik emlak odaklı online, canlı ve interaktif bir platform olan ‘Online Emlak Akademi’ eğitimleri 17 Şubat 2020’da başlıyor. Şubat eğitim takvimi şöyle;

-17 Şubat 2020 Pazartesi ‘Emlakta Satıcılar Nasıl Karar Verir?’ – Hilmi Işıkören

-24 Şubat 2020 Pazartesi ‘Emlakta Alıcılar Nasıl Karar Verir?’ – Hilmi Işıkören

-27 Şubat 2020 Perşembe ‘Emlakta Doğru Fiyatı Belirlemenin Sırları – 1’ Belgin Bilgiç


Geri Dön