25 / 04 / 2024

IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zelvi Işık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Zec İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zec İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Can tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Başar tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Aktf İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktf İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Çiçek ve Muhammet Acar ortaklığında kuruldu.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün İlhan tarafından kuruldu. 

Urtekin Dekorasyon Restorasyon İnşaat Mimarlık Proje Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urtekin Dekorasyon Restorasyon İnşaat Mimarlık Proje Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Urtekin tarafından kuruldu. 

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zelvi Işık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


IŞK İnşaat Mimarlık Mühendislik Kozmetik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:

GÜZELYURT MAHALLESİ, MİMAR SİNAN CADDESİ, NO.77/1...