19 / 04 / 2024

ısk sodex nerede

ısk sodex nerede

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenen sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

ISK-SODEX 2014 başladı!

Türkiye’nin en büyük fuarı olan ISK - SODEX 2014, bugün açıldı. Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuarı Merkezi’nde Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenlenen ISK - SODEX 2014, 10 Mayıs’a kadar açık kalacak.

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak!

Erensan, çevreci ve enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor. ISK - Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

İş GYO Üsküdar projesi nerede? 

İş GYO Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İş GYO Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nevbahar Üsküdar nerede?

Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İnşaat çalışmaları başlayan proje 4 blokta konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki Nevbahar Üsküdar nerede hayata geçiriliyor?

Validebağ Konakları nerede?

Satışların devam ettiği Validebağ Konakları'nda 1+0'dan ile 6+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Proje Üsküdar'da inşa ediliyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor...

Equinox Çayyolu nerede?

30 katlı 3 blok şeklinde hayata geçirilen Equinox Çayyolu projesi Sk Grup imzasıyla yükseliyor. Equinox Çayyolu projesi 138 daireden meydana geliyor. Peki Equinox Çayyolu nerede?

Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Ön talep toplanan Barbaros Üsküdar Konutları Yeşil GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

ISK-SODEX 2016 Fuarı 4-7 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Avrupa'da alanında üçüncü en büyük fuar olma özelliğine sahip ISK-SODEX fuarı, bu yıl 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Üsküdar'da eller yerinde dönüşüm için kalktı!

Üsküdar Belediye Meclisi, dönüşümü başlatan kararı aldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in başkanlık ettiği toplantıda eller, Üsküdar'da yerinde dönüşüm için kalktı. Peki Üsküdar'da ilk yıkılacak yerler nerede? Yavuztürk Mahallesi ne olacak?

SATSO 7’inci Meslek Komitesi ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda!

SATSO 7’inci Meslek Komitesi organizasyonu ile gerçekleştirilen fuara, Meclis Üyeleri Adem Bilgen ve Faruk Öz, Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, Komite Üyeleri ve sektör temsilcilerinden yaklaşık 100 katılımcı olarak iştirak etti...

Termo Teknik, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katıldı!

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı...

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıktı!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenen sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

ısk sodex nerede Haberi

ısk sodex nerede

HVAC sektöründeki gelinen son nokta, tüm yenilikler ve endüstriyel gelişmelerin tanıtılacağı ISK-Sodex Fuarı sonrası açıklamalarda bulunan Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Enerji verimliliği çıkan yasa ve yönetmeliklerle, yapılan uluslararası anlaşmalarla zorunlu hale gelmeye başladı. Enerji maliyetleri göz önüne alındığında da enerjiyi verimli kullanma gerekliliği açıkça görülüyor. Enerjide sürdürülebilirliğin sağlanmasına, dışa bağımlılığın azaltılmasına, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesine ve iklim değişikliği ile mücadeleye yönelik çalışmalar diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de enerjinin ve enerji kaynaklarının verimli kullanımının önemini artırdı” diye konuştu.

Eren, “Sodex, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri tarafından yakından takip edilen ve ısıtma, soğutma, iklimlendirme sektörlerinin nabzının tutulduğu en büyük ve en kapsamlı fuar olma özelliğine sahip. Biz de Erensan olarak yüzde yüz yerli üretimle enerji verimliliği sağlayan ürünlerimizle...