25 / 04 / 2024

iskele

iskele

Ankara Sincan OSB'de bir fabrika inşaatında döküm için kurulan iskelenin çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı. Ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülen işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Mira, yüksek yapılara iskelesiz çözüm sunuyor!

İp teknisyenlerinden oluşan 7 ortağın kurduğu Mira, iskele, vinç gibi geleneksel yöntemlerle ulaşılması mümkün olmayan yüksek ya da derin noktalardaki çalışmalar için farklı çözümler üretiyor.

Kıyılarda yapılaşma!

Türkiye gibi 3 tarafı denizlerle çevrili bir yarımada için gayrimenkul sektöründe sık sık dile gelen bir diğer konu ise kıyılarda yapılaşma. Peki Kıyılarda hangi yapılar yapılabilir?

Kıyılarda hangi yapılar yapılabilir?

Artan nüfusun da etkisiyle kıyılarda yapılaşma isteği ve buralardaki rant beklentisi önemli bir husus. Peki Hukuken kıyılarda yapılaşma mümkün mü? Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş yanıtlıyor...

Bitlis Adilcevaz'da iskele yürüyüş parkurlarındaki çökmeler onarılacak!

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan iskele yürüyüş parkurlarında meydana gelen çökmeler, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un girişimleri sonucu yeniden onarılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Kocaeli Başiskele'de yollar onarılıp modernleştiriliyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulu Önder caddesine 700 metre uzunluğunda yeni bir asfalt yol kazandırdı.

Kartepe'de sosyal, Başiskele'de lüks konut!

Kocaeli Kartepe'de sosyal konut tarzı, Başiskele'de ise lüks konut tarzı oluşmaya başladı. Kocaeli Emlak Ticari Gayrimenkul Portföy Uzmanı Murat Hamzaoğlu, kentteki konut taleplerini şöyle değerlendirdi...

Başiskele'ye yeni Baro binası yapılacak!

Kocaeli Valiliği'nin Başiskele Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, baro için yeni yer arayışında noktayı koydu.

Pratik İskele, yurt dışındaki pazar payını artıracak!

İnşaat sektörünü 'pratik iskele sistemi' ile tanıştıran Pratik İskele, patentine sahip olduğu ürünle üretim alanını büyüterek, makine parkurunu güçlendirdi. Firma ürününün yurt dışındaki pazar payını artırma hazırlığında.

İSU, İzmit ve Başiskele’de su depoları inşa ediyor!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor.

İzmit ve Başiskele’ye 4.1 milyon TL'lik yatırım!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor

Başiskele Kent Meydanı ortaya çıkıyor!

aşiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Başiskele Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılan kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak.

Kocaeli Başiskele'de yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Körfez mahallesinde 4 bin 500 metrekarelik alan içerisine yeni bir park yapıyor. Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan alanları sosyal alanlara dönüştürüyor.

Başiskele’ye özel mesire tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele sınırları içinde Eski Yayla Tekne Pınarı bölgesinde A Tipi Mesire alanı projesini hayata geçiriyor. Tesisin 1. Etap İnşaatı İhalesi bugün gerçekleşti.

Başiskele Belediyesi Semt Konağı 1 ay sonra açılacak!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor. Başiskele Belediyesi semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

iskele Haberi

iskele

Başkent'te, bir fabrika inşaatında döküm için kurulan iskelenin çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'ndeki bir fabrika inşaatında döküm için kurulan iskele, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Bu sırada iskelede bulunan 7 işçi, düşerek yaralandı.


Ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülen işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma...