27 / 04 / 2024

İŞKUR KURS ÖDEMESİ

İŞKUR KURS ÖDEMESİ

İş arayan kişilere istihdam sunan İŞKUR tarafından mesleki konularda eğitim kursları da veriliyor. İŞKUR'un kurslara katılan kişilere yönelik ödeme gerçekleştirdiği de biliniyor. Peki bu ödemelerde kimler yararlanabiliyor?

Samsun Göl Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatı bitti!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde yapımı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini söyledi.

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi!

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Kurşunlu Kaplıcaları’na yeni çevre düzenlemesi yapıldı. Salihli Belediyesi'nin çalışmaları kapsamında Kurşunlu Yolu ve bisiklet yolunu aydınlatarak Kurşunlu Kaplıcaları yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kurşunluhan Avrupa'nın en eski oteli olacak!

Candaroğulları beylerinden Kemalettin İsmail bey tarafından Kastamonu'da yaptırılan 600 yıllık tarihi Kurşunluhan'ın Avrupa'nın en eski oteli olarak tescil edilmesi amacıyla çalışma yürütülüyor.

Antalya Teomanpaşa'daki Bağ-Kur binası yıkılıyor!

Teomanpaşa Mahallesinde yıllarca Bağ-Kur binası olarak hizmet veren bina yıkılıyor, Yıkım işlemlerinde birkaç gün içerisinde başlanılacak.8 Katlı bina yıkıldıktan sonra yerine yurt binası yapılacağı dile getirildi.

Kırşehir Bağ-Kur binası Şoförler Odası'na devredildi!

24 Haziran 2014 tarihinde yapılan ihale ile Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığının aldığı eski Bağ-Kur binası, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na devredildi...

İkizler Yapıkur İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Yapıkur İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Esin tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atmaca Sokak'ta kuruldu.

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi!

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki farklı kurumlara destekler devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi.

Yunanistan'daki Kurşunlu Camii restore ediliyor!

Bir süre önce İslamiyeti seçen Elif Karagiannidou, Yunanistan'daki 450 yıllık Mimar Sinan eseri Kurşunlu Cami restorasyonu için çalışma başlattı. Yıkılmaya yüz tutan cami yeni yüzüyle ikinci baharına hazırlanıyor.

Panora GYO 2016 tavan kur açıklaması!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kiracılarına, aylık asgari ve hasılat kirası bedellerine ilişkin olarak, tavan kur uygulamasının 2016 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında da devam ettirilmesine karar verdi.

Suruç'taki 250 öğrencilik Kur'an Kursu yardım bekliyor!

Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapımı süren 250 öğrenci kapasiteli yatılı Kur’an-ı kerim kursu, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

İnegöl İş-Kur'a yeni bina!

İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş, İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk'e yaptığı ziyarette, kurumun daha rahat bir mekânda hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vereceklerini söyledi.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Gemlik Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam satış bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi.

İŞKUR KURS ÖDEMESİ Haberi

İŞKUR KURS ÖDEMESİ

İş arayan kişilere istihdam sunan İŞKUR tarafından mesleki konularda eğitim kursları da veriliyor. Verilen bu kurslara isteğe bağlı sigortalı kişiler, engelli maaşı, dul ve yetim aylığı, sosyal yardım gibi destek alan kişiler de katılım gösterebiliyor. 

İŞKUR'un kurslara katılan kişilere yönelik ödeme gerçekleştirdiği de biliniyor. Günlük 49,08- 106,34 Türk Lirası arasında katılımcılara ödemeler yapılıyor. Aylık olarak ise 1.276 TL ile 2 bin 764 TL ödeme alma imkanı sunuluyor.

Peki bu ödemelerde kimler yararlanabiliyor? Bu fırsattan faydalanacakların belirli koşulları taşıması gerekli. O şartlar neler? İşte İŞKUR tarafından yapılan ödemelerle ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstihdamın artırılması amacıyla seferber olan İŞKUR, mesleki eğitim kursları aracılığıyla iş sahibi olunmasını da kolay hale getiriyor. 

İŞKUR tarafından düzenlenen kurslara katılım gösteren gençlere hem meslek sahibi olma imkanı...