25 / 04 / 2024

işletmelere kredi 2021

işletmelere kredi 2021

Yeni ekonomi paketinin yolda olduğunun bilgisi paylaşıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen ay açıklanan reform takvimi doğrultusunda çalışmalara başladı. Peki yeni torba teklifte neler var? İşte detaylar…

Bakan Kacır'dan işletmelere can suyu olacak destek! Ödemeler bugünden itibaren başlıyor!

KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 Milyar TL tutarındaki yeni finansman deprem bölgesindeki işletmelere bugün aktarılmaya başlandı. 

Kredi kartı kısıtlaması için tarih verildi: Seçim sonrası Nisan'da bunlar yapılabilir...

TCMB Başkanı Fatih Karahan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları ile ilgili düzenlemeleri işaret etmitşi. Peki kredi kartı kısıtlamaları neler olabilir? İşte ayrıntılar... 

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

Evin peşinatı için kredi çekilebilir mi?

Konut alırken peşin ödeme indirimlerinden faydalanmak isteyenler "Evin peşinatı için kredi çekebilir mi?" sorusuna yanıt arıyor.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

ING Türkiye, şahıs işletmelerine yönelik yepyeni bir kampanyaya başladığını duyurdu. Banka, nakit ihtiyaçları için küçük ve orta ölçekli işletmelere avantajlı faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeli kredi imkanı sunuyor.

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'deki işletmelere 450 milyon dolarlık destek!

Dünya Bankası, Türkiye’nin güneydoğusunda 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek sağlayacağını duyurdu. İşte detaylar...

İş Bankası 18 yaş üzerine kredi veriyor! Bu şartları taşıyorsanız 50 bin TL'ye kadar alabilirsiniz!

İş Bankası faiz oranı, ödeme planı ve kredi limitleriyle ihtiyaca uygun kredi seçenekleri sunuyor. Son zamanlarda, işletmelerin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği biliniyor. Bu dönem göz önüne alındığı durumda İş Bankası da işletmelere destek oluyor. Bu amaçla bazı kredi kampanyaları kamuoyuna

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Türkiye'de meydana gelen ekonomik zorluklardan en çok etkilenen kesimlerden biri de şüphesiz küçük ve orta sınıf esnaf. Devlet, işletmelere türlü destek, katkı ve teşvikler sunarken, personel çalıştıran işletmelere de çalışan başına 20 bin TL ekonomi sağlama olanağı sunuluyor

İşte ihtiyaç kredisi almak isteyenlere tüyolar! Düşük faizli kredi alabilmenin yolları neler?

Yaz aylarında evlenmeyi düşünenler veya evlilik hazırlığında olanlar masraflarını karşılayabilmek için kredi arayışına girdi. Düşük faizli kredi kullanabilmek için ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, encazip.com ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünlere yönelik çeşitli tüyolar verdi.

işletmelere kredi 2021 Haberi

işletmelere kredi 2021

Ekonomi reform paketindeki Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın görev alanına giren başlıklarda yeni bir torba teklif hazırlığına başlanıldığının bilgisi paylaşıldı. Buna göre, küçük işletmelere, her bir istihdam için 100 bin lira kredi sağlanacak.

NTV'nin haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen ay açıklanan reform takvimi çerçevesinde çalışmalara başlayarak yeni torba yasa hazırlığına girdi. Takvimde haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmesi amaçlanan düzenlemeler torba teklif haline getirilecek.

Teklifte fiyat istikrarının sağlanması, kamuda harcama disiplini ve istihdamın finansmanına yönelik çeşitli başlıklar bulunuyor.

FİYAT İSTİKRARI VE FİNANSAL İSTİKRAR KOMİTELERİ KURULACAK 

Enflasyonda yaşanan yükselişi ve dezenflasyon süreci önünde risk oluşturan unsurları değerlendirmek, gerekli önlemleri belirlemek için Fiyat İstikrarı Komitesi kurulacak.

Finans bölümünde çalışmalar yapmak için ise Finansal İstikrar Komitesi hayata geçirilecek. Komitenin her ay düzenli olarak bir araya gelerek 3 ayda bir rapor...