25 / 04 / 2024

İsmail Erdem ataşehir

İsmail Erdem ataşehir

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

Ataşehir’in imar sorunu çözülecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, imar sorununu çözecek projelerini anlattı. Erdem, Ferhatpaşa Mahallesi'nin arsa değerlerinin ikiye katlanacağını söyledi.

Ataşehir’in imar sorunu çözülüyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem, " Cuma günü Yenisahra ve Barbaros Mahallemizin 40 yıldır beklenen imarları çıkmış olacak" dedi...

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Ataşehir Yenisahra için imar müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenisahra'da halkın sorunlarını dinleyen Erdem, mahalle sakinlerine imar sözü verdi.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

İsmail Erdem ataşehir Haberi

İsmail Erdem ataşehir

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları geçtiğimiz hafta AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in yoğun çaba ve gayretleriyle İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Ataşehirlilere 10 yıl önce vaat ettiği halde imar sorununu çözemeyen Battal İlgezdi ise sosyal medyadan, "İBB Meclisi'nden oy birliği ile geçeb Yenisahra ve Barbaros mahallelerimizin imar planları Ataşehirimize hayırlı olsun. Başta halkımız olmak üzere emeği geçen mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, tüm Meclis Üyeleri ve STK'lara teşekkür ederim" paylaşımını yaptı. Bunun üzerine Ataşehirli vatandaşlar, İlgezdi'nin emek hırsızlığı yaptığını savunarak yapılan hizmetin üzerine konduğunu savundu.

Ataşehirliler İlgezdi'nin paylaşımına şu yorumları yaptı:
1-) Battal Bey Ataşehir Belediye başkanı olarak İsmail Erdem teşekkür etmeyi unutmuşsunuz imar planını çıkardığı için. Yakından takip ettim bir ayda çözdü.
2-)...