24 / 04 / 2024

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 



AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, Ankara'da hafta sonu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşme sonrası önemli açıklamalarda bulundu. 

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ataşehirlilerin yıllardır sorunu haline gelen gümrüğün kaldırılarak millet bahçesi yapılacağını müjdeledi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan gümrüğün kaldırılarak millet bahçesi yapılacağı sözünü alan Erdem, "260 bin metrekarelik Erenköy Gümrüğü'nün yerine de Millet Bahçesi talebimiz olmuştu. Onu da  TOKİ  olarak yapabileceklerini belirttiler" dedi.

8 millet bahçesi için bu ay ihale

Bu ay içerisinde Sakarya, İstanbul Kayaşehir 2, 3 ve 4. etaplar, Samsun,  Ankara  İmrahor Vadisi 1. Etap, Bursa, Eskişehir, Mersin ve Sivas olmak üzere 8 millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirilecek. 


Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Ankara'ya 13 yeni millet bahçesi geliyor!

TOKİ 30 ilde 41 millet bahçesi yapıyor!


Geri Dön