17 / 04 / 2024

Erenköy millet bahçesi

Erenköy millet bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Başkent Millet Bahçesi projesi için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına yapılan Millet Bahçesi’ne ilişkin açılan dava sonucunda Ankara 13. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşe konu ile ilgili detaylar...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden deva eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 151 millet bahçesinin hizmete açıldığını, 2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacağını bildirdi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

Erenköy millet bahçesi Haberi

Erenköy millet bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ataşehir'de Yeni Çamlıca, Yenişehir, Mimarsinan, Ferhatpaşa ve Mevlana mahallerinin imar sorununu konu alan toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum, konuşmasında İmar İskan Blokları'ndaki soruna değindi. Kurum konuyla ilgili şunları söyledi; "İnşallah en kısa zamanda, 24-30 ay içerisinde İmar-İskan Blokları'nda oturan vatandaşlarımıza yeni, sağlıklı, depreme dayanıklı, güvenli konutlarını verir, o keşmekeşten, deprem riskinden vatandaşımızı kurtarmış oluruz. İstiyoruz ki içinde camileri olsun, sosyal donatıları, okulları, parkları ve bahçeleri olsun. Mahalle kültüründeki az katlı, yoğunluğu olmayan, hiçbir gelir elde etmediğimiz, sadece inşaat maliyetini çıkardığımız süreçte vatandaşımıza evlerini vereceğiz."

Söz konusu mahallelerde yıllardır süregelen bir mülkiyet problemi olduğunu belirten Kurum, bu sorunun çözümü için adımların atıldığını söyledi.

Kurum, konuşmasının devamında Erenköy gümrük alanının...