25 / 04 / 2024

İsmail Kahraman kimdir

İsmail Kahraman kimdir

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

Dünyada 6 milyon insan evsiz!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye’nin mülteciler ve göçmenler sorununda tüm dünya tarafından takdir edilen bir politika izlediğini söyledi.

İnşaat sektörü 2024'ten umutsuz: Yavaşlama trendi devam edecek!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü 2024 yılından da umutsuz. Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yavaşlama trendinin devam edeceğini söyledi.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İnşaat sektöründe yapı denetim sorunu! Firmalar keyfi uygulama getiriyor!

Müteaahitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, inşaat sektöründeki ilk sorunlardan birinin yapı denetim firmalarının keyfi uygulamaları olduğuna dikkat çekti ve önerilerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Katmerci Kimdir? İsmail Katmerci nerelidir?

İsmail Katmerci kimdir? İsmail Katmerci’nin mesleği nedir? İsmail Katmerci hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Kapan Kimdir?

İsmail Kapan kimdir? İsmail Kapan’ın mesleği nedir? İsmail Kapan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

İsmail Çataklı Kimdir? 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çataklı kimdir? İsmail Çataklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Çataklı'nın biyografisi..

İsmail Kahraman kimdir Haberi

İsmail Kahraman kimdir


FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında inşaat alanına dönen Meclis’te, her gün farklı bir inşaat çalışması yapılıyor.  Meclis'te son olarak AK Parti’nin grup toplantılarını yaptığı eski senato salonunun yanındaki tuvaletler yıkıldı, yerine kadınlar için mescit inşaatı başlatıldı. 

Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a grup toplantı salonunun kapısına kadar eşlik eden Meclis Başkanı İsmail Kahraman, salonun yanında bulunan inşaat alanını inceledi. 

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Gazete Habertürk'ten Saliha Çolak'ın sorularını yanıtladı.. Meclis kurulduğundan bu yana Genel Kurul Salonu’nda oturma düzenini de değiştiren büyük inşaatlar yapıldığını dile getiren Kahraman, buna rağmen, 15 Temmuz sonrası yaptıkları işlerle en çok inşaat yapan başkan unvanını aldığını anlattı.

"MİNAREYİ YAPIP İBADETE AÇACAĞIZ"
Bakım-onarım çalışmaları yapıldığını, kulislerin yenilendiğini, tüm pencerelerin değiştirildiğini, mescitler yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğini...