19 / 04 / 2024

ismail kimeci kentsel dönüşüm

ismail kimeci kentsel dönüşüm

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geleneksel aylık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kimyeci: "Kentsel dönüşüm de çok önemsediğimiz bir çalışma alanımızdır" dedi.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

İsmail Fedakar: Kentsel dönüşüm milli davamız!

Kent Maraş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fedakar: “Ülkemiz için yolu, altyapısı, yeşil alanı ve sosyal imkanları ile planlı, sağlıklı ve sürdürülebilir şehirler ancak kentsel dönüşümle sağlanabilir” dedi.

İsmail Hakkı Edebali, İspanya'da kentsel dönüşümü anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İspanya’da 11.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nda Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Kimyeci: Kentsel dönüşüm Antakya için milat olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kurmayları ile birlikte Antakya Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti. Kimyeci:" Antakya’nın yaşam kalitesini bir üst seviyeye taşıyacak olan kentsel dönüşüm projesi şehrimiz için bir milat olacaktır." dedi.

İsmail Kimyeci Antakya'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Emek ve Aksaray Mahallelerini kapsayan 35 hektarlık riskli alanın dönüştürülmesine yönelik hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni tüm yönleri ile Mimarlar Odası Yönetim kurulu üyelerine aktardı.

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşüm iyi planlanmalı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlıların sağlıklı ve güvenli bir hayat sürmeleri için kentsel dönüşüm bir tercih değil , zorunluluktur” dedi.

İsmail Hakkı Edebali'den kentsel dönüşüm toplantısı!

Yavuzselim Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali düzenlediği toplantılarda vatandaşlara özellikle kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali, halka kentsel dönüşümü anlattı!

Mahalle ziyaretlerine devam eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, halka kentsel dönüşümü anlatıyor.

İsmail Kimyeci: Hatay'da kentsel dönüşümü önemsiyoruz!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geleneksel aylık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kimyeci: "Kentsel dönüşüm de çok önemsediğimiz bir çalışma alanımızdır" dedi.

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.

ismail kimeci kentsel dönüşüm Haberi

ismail kimeci kentsel dönüşüm

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geleneksel aylık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. 


Toplantıya Başkan Kimyeci'nin yanı sıra Ak Parti Hatay İl Başkan Vekili Tevfik Fazlı Doğan, AGC Başkanvekili Hasan Seid Okay, HGC Başkanvekili Zafer Sarı, RATEF Başkanı Nihat Mazmanoğlu ile bazı Belediye Meclis üyeleri katıldı. 


MAZMANOĞLU: HER TOPLANTIDA DAHA İYİ BİLGİLENİYORUZ 

Basın toplantısında selamlama konuşması yapan Türkiye Radyo TV ve İnternet yayıncıları Federasyonu (RATEF) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hatay Radyo ve Televizyoncular Derneği (RATED) Başkanı Nihat Mazmanoğlu aldı. 


Mazmanoğlu yaptığı konuşmada, "Başkan Kimyeci'ye geleneksel hale gelen bu toplantılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür buluşmalar devam ettirilmeli. 

Her toplantıda daha iyi bilgileniyoruz. Birinci ağızdan bilgi edinme imkânı yakalıyoruz. Bu durum biz basın mensupları için memnuniyet vericidir" dedi. 


OKAY: TOPLANTILAR DEVAM ETTİRİLMELİ 

Antakya Gazeteciler Cemiyeti...