19 / 04 / 2024

İsmail Sarı kentsel dönüşüm projeleri

İsmail Sarı kentsel dönüşüm projeleri

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçenin sorunlarına yönelik projelerini açıklamaya devam ediyor. Bayraklı için yapılacak projeleri vatandaşa anlattığımda hepsinin gözlerindeki ışığı, heyecanı görebiliyorum dedi...

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Kentsel dönüşüm için yeni talep!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı için talepte bulundu. 

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Vipsar Yapı Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vipsar Yapı Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile İsmail Sarı ve Remezan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı!

1.600 adet gecekondunun bulunduğu Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı başladı.

İsmail Sarı kentsel dönüşüm projeleri Haberi

İsmail Sarı kentsel dönüşüm projeleri

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçenin sorunlarına yönelik projelerini açıklamaya devam ediyor. Kentsel dönüşüm meselesinde vatandaşların akıllarında soru işareti bırakmadan tatmin edici hamleler yapılacağını söyleyen Sarı, "Bayraklı için yapılacak projeleri vatandaşa anlattığımda hepsinin gözlerindeki ışığı, heyecanı görebiliyorum. 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım öncülüğünde yapılan araştırmalar ve planlanan projeler sayesinde çarpık kentleşmeye dur diyecek Bayraklı'ya nefes aldıracağız. 


Kimi çocuğunu, kimi torununu kimi kendi geleceğini düşünerek uzun vadeli projeleri benimsedi. Özellikle kentsel dönüşüm konusunda her gittiğimiz yerde anlattık. Başkaları gibi yuvarlamadan açık ve net konuştuk. Kimin hakkı ne ise onu alacak. 3 dairesi varsa 3, 2 dairesi varsa 2 kat ev sahibi olacaktır" diye konuştu. 



Habertürk...