24 / 04 / 2024

İsmail Ünal nereli

İsmail Ünal nereli

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kimdir? İsmail Ünal ne zamandan beri beledye başkanı olarak hizmet veriyor? İsmail Ünal, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?

Gayrimenkulde dijital trendler!

Teknolojinin gayrimenkul sektöründe ortaya çıkardığı yeniliklerin büyük bir hızla uyguladıklarını söyleyen KPMG Türkiye Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Ö. Ünal, “Geçen yılki araştırmaya göre küresel ölçekte gayrimenkul sektöründe dijital trendlerin çok hızlı yükselişi var'' dedi.

1g Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1g Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İsmail Ünal imzasıyla kuruldu.

Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yüzde 70'i tamam!

Niğde’de yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Cami’nin inşaatı devam ediyor.Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, Fatih Sultan Mehmet Cami’nin caminin inşaatının yüzde 70’nin tamamlandığını söyledi.

Önalım hakkı dilekçe örneği!

Paylı mülkiyetli bir taşınmazın satılması sürecinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkı olan önalım hakkının kullanılması için bir dilekçe yazılması gerekiyor. İşte önalım hakkı dilekçe örneği...

Önalım hakkından feragat sözleşmesi!

Ön alım hakkı, bir taşınmaz malın satılması halinde onu diğer alıcılar karşısında öncelikle satın alabilme hakkına deniyor. Paydaşlar arasında önalım hakkından feragat sözleşmesi de imzalanabiliyor...

Önalım hakkı ne zaman kullanılır?

Bir taşınmaz malın satılması halinde onu diğer alıcılar karşısında öncelikle satın alabilme hakkına önalım hakkı veya şufa hakkı deniyor. Peki, önalım hakkı ne zaman kullanılır? Nasıl kullanılır?

Önalım hakkı hak düşürücü süre!

Önalım hakkı, taşınmaz malın satılması halinde onu diğer alıcılar karşısında öncelikle satın alabilme hakkı olarak tanımlanıyor. Peki, önalım hakkında hak düşürücü süre nedir? İşte yanıtı..

Demet Oğuz Bahar Ünal İletişim Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Demet Oğuz Bahar Ünal İletişim Genel Müdür Yardımcısı oldu. Demet Oğuz, Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni kurulan iletişim danışmanlığı şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı.

Ünal Pala: Park Azur Torba lüks ve konforu sunuyor!

Ülkemizin en önemli tatil beldelerinden Bodrum, havaların soğumasıyla yaz aylarındaki canlı günlerine veda ederken, kendisini yeni keşfedecek tatilcileri bekliyor.Ünal Pala: 'Park Azur Torba lüks ve konforu sunuyor' dedi.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşterileri artıyor!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni bir iletişim danışmanlığı şirketi kuruldu.Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, müşterileri gün geçtikçe artıyor!

İsmail Ünal nereli Haberi

İsmail Ünal nereli

İsmail Ünal kimdir?

İsmail Ünal, Antalya’nın Akseki ilçesi doğumlu. 1973 yılında gençlik kollarına girerek CHP’yle tanışan Ünal, Beşiktaş Belediye Başkanı.


Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, 1977 yılında Güzel Sanatlar Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1980 yılında serbest mimarlığa başladı. 


Çoğunluğu Beşiktaş ilçe sınırları içinde olmak üzere toplu konut, konut, sanayi sitesi ve fabrika projelerini geliştirdi ve uyguladı. Bu projeler sayesinde yerel yönetimlerle iç içe çalışarak Beşiktaş’ın genel özelliklerini ve sorunlarını tanıma fırsatı buldu. 


Üstlendiği görevler sonucunda yaptığı çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı gezide mesleği, çağdaş yerel yönetim uygulamaları ve kent yaşamıyla ilgili birçok bilgi edindi.


1992-1994 yılları arasında BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002-2004 yılları arasında BJK Genel Sekreterlik görevini üstlenen Ünal, 2007 yılından beri Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi’dir.


Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevini iki dönemdir yürütmektedir.


Evli...