19 / 04 / 2024

İsmail Ünal özgeçmiş

İsmail Ünal özgeçmiş

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kimdir? İsmail Ünal ne zamandan beri beledye başkanı olarak hizmet veriyor? İsmail Ünal, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Gayrimenkulde dijital trendler!

Teknolojinin gayrimenkul sektöründe ortaya çıkardığı yeniliklerin büyük bir hızla uyguladıklarını söyleyen KPMG Türkiye Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Ö. Ünal, “Geçen yılki araştırmaya göre küresel ölçekte gayrimenkul sektöründe dijital trendlerin çok hızlı yükselişi var'' dedi.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

1g Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1g Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İsmail Ünal imzasıyla kuruldu.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İsmail Ünal özgeçmiş Haberi

İsmail Ünal özgeçmiş

İsmail Ünal kimdir?

İsmail Ünal, Antalya’nın Akseki ilçesi doğumlu. 1973 yılında gençlik kollarına girerek CHP’yle tanışan Ünal, Beşiktaş Belediye Başkanı.


Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, 1977 yılında Güzel Sanatlar Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1980 yılında serbest mimarlığa başladı. 


Çoğunluğu Beşiktaş ilçe sınırları içinde olmak üzere toplu konut, konut, sanayi sitesi ve fabrika projelerini geliştirdi ve uyguladı. Bu projeler sayesinde yerel yönetimlerle iç içe çalışarak Beşiktaş’ın genel özelliklerini ve sorunlarını tanıma fırsatı buldu. 


Üstlendiği görevler sonucunda yaptığı çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı gezide mesleği, çağdaş yerel yönetim uygulamaları ve kent yaşamıyla ilgili birçok bilgi edindi.


1992-1994 yılları arasında BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002-2004 yılları arasında BJK Genel Sekreterlik görevini üstlenen Ünal, 2007 yılından beri Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi’dir.


Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevini iki dönemdir yürütmektedir.


Evli...