25 / 04 / 2024

İsmail Yıldırım kimdir

İsmail Yıldırım kimdir

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Yıldırım Belediyesi'nin 2019 bütçesi 472 milyon 750 bin TL!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 2019 yılı performans programı ve mali bütçesi konuşuldu.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

İsmail Yıldırım kimdir Haberi

İsmail Yıldırım kimdir

İsmail Yıldırım, 1973 yılında Karamürsel’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Karamürsel'de tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Akademik eğitimini takip eden dönemde, vatani görevini kısa dönem olarak İstanbul Selimiye de yaptı. Yıldırım, 1997 yılında Oxford House College’de (İngiltere) yabancı dil eğitimi aldı.


Profesyonel iş yaşamına 1998 yılında Çukurova Holding'de başladı. 2000 yılında da Sabancı Holding bünyesinde faaliyet gösteren gıda devi KRAFTSA'da üstlendiği yöneticilik göreviyle sürdürdü. Yıldırım, 28 Mart 2004 Mahalli idareler yerel seçimleri öncesinde belediye başkanlığına adaylığı nedeniyle bu görevinden kendi isteğiyle ayrıldı.


Siyasi hayatına 1994 yılında DYP Gençlik Kollarında başladı.  28 Mart 2004 ve ardından 29 Mart 2009 Mahalli idareler yerel seçimlerini DP adayı olarak kazandı. İsmail Yıldırım, 18 Ağustos 2010 Tarihinde Ak Parti'nin Kocaeli İl...