25 / 04 / 2024

işmekan havadan videosu

işmekan havadan videosu

Gül İnşaat tarafından Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen İşmekan Residence projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

İşmekan Bahçeşehir'in havadan yeni videosu!

6 bin 174 metrekare arsa alanı üzerinde 39 adet ticari ünite ve 31 adet home ofisten meydana gelen İşmekan projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Gül İnşaat İşmekan projesinin havadan görüntüleri!

Gül İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği İşmekan projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Şeyma Subaşı healthyishcafe adını verdiği mekanını açtı!

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'healthyishcafe' ismini verdiği mekanın açılışını yaptı.

Kontra'dan özel iç mekan tasarımları!

Kontra, Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde iç mekan tasarımlarına imza atıyor. Kontra, kullanıcıları için ‘Love Brand’ler yaratıyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Ofislerin iç mekan düzenlemeleri nasıl olmalıdır?

Değişen yaşam koşulları ve yaşam biçimlerimizle birlikte iç mekan düzenlemeleri de çağımızın gereksinimleri doğrultusunda değişim gösteriyor.

Pruva 34 iç mekan tasarımıyla ön plana çıkıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal ortaklığındaki Gönye Tasarım’ın Pruva 34 projesi kapsamında tasarladıkları daire, projenin kimliğini tamamlayan ve yüksek standartlara sahip iç mekan tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Seramiksan ile annenizin hayal ettiği mekanı yaratın!

Hayatınızın en değerli varlığı annenizin hayalini gerçekleştirmek için kendine özgü çizgisiyle her zevke hitap eden Seramiksan’ın geniş ürün yelpazesi ile annenizin hayal ettiği mekanı yaratın…

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı!

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı.Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre şirketin 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncı kez düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

Türkiye sağlık turizmi için havadan tanıtım yapacak!

Yabancı hastadan 20 milyar dolar gelir hedefleyen Türkiye, ilk kez uluslararası turizm tanıtımlarına sağlık turizmini de ekledi. Sağlık turizminde 20 milyar $'lık gelir hedefi için havadan tanıtım yapılacak...

işmekan havadan videosu Haberi

işmekan havadan videosu
İşmekan Residence'ın havadan videosu için...