27 / 04 / 2024

İsmet Acar kim

İsmet Acar kim

Acarlar Şirketler Topluluğu Başkanı İsmet Acar kimdir? İsmet Acar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İsmet Acar, ne zamandan beri Acarlar Şirketler Topluluğu başkanı olarak çalışıyor?

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beykoz Acarlar'ın ilk camisi açıldı!

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Beykoz Acarlar Camii ibadete açıldı!

Beykoz’da Camisi olmayan tek mahalle olan 10 bin kişinin yaşadığı Acarlar Mahallesi camisine kavuştu. Hayırsever iş adamı İsmet Acar’ın yaptırdığı cami cuma namazı öncesinde dualarla ibadete açıldı.

Acarlar'ın ilk camisi açıldı!

İstanbul'da Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı. İşadamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Beykoz Acarlar Camisi açılış töreni gerçekleşti!

Beykoz’da Camisi olmayan tek mahalle olan 10 bin kişinin yaşadığı Acarlar Mahallesi camisine kavuştu. Hayırsever iş adamı İsmet Acar’ın yaptırdığı cami cuma namazı öncesinde dualarla ibadete açıldı.

Yalova'da kent genelinde isale hattı yenilenecek!

Yalova Belediyesi tarafından kent genelinde birçok noktada içme suyu hattı yenileme çalışması yapılıyor. Yapılan açıklamada, Rüstempaşa Mahallesi, İsmet Acar Caddesi, Dere ve Sema sokaklarında çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

İsmet Acar kim Haberi

İsmet Acar kim

İsmet Acar kimdir?

İsmet Acar, Artvin ili, Borçka İlçesi, Aralık köyünde 01 Nisan 1946 yılı doğumlu. Liseyi Artvin Lisesinde tamamlayan İsmet Acar, İstanbul'da Bayındırlık Müdürlüğü bünyesindeki Köy Yolları bölümünde 01 Mayıs 1965 tarihinde işçi statüsünde iş hayatına atıldı.


İsmet Acar, Işık Mühendislik Yüksek Okulu'nun Gece İnşaat Mühendislik bölümüne de devam etti. Ancak o günün koşullarında anarşi nedeniyle Mühendislik Okulunun üçüncü sınıfından ayrılmak zorunda kalmıştır.


İsmet Acar, 1966 yılında YSE-Teşkilatının Kuruluşu ile İstanbul YSE 1. Bölgeye nakil olmuş ve 1967 yılında YSE camiasında kurulan YSE-İŞ Sendikasının İstanbul Şubesinde sekreter olarak sendikacılık hayatına başlamıştır.


İsmet Acar daha sonra sendikacılığın değişik kademelerinde, en son YOL-İŞ Federasyonu Genel Sekreteri ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeliğinden kendi isteği ile 1983 yılında istifa ederek iş hayatına atılmıştır.


İsmet Acar şu anda...