29 / 03 / 2024

İsmet Güngör kimdir

İsmet Güngör kimdir

Marmara Depreminin 20’nci yıldönümünde Türkiye genelinde zorlu deprem sigortasına sahip konut oram ise yüzde 52 oldu...

Depreme en dayanıklı bina için yarışacak üniversiteler belli oldu!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak amacıyla DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın beşincisine Türkiye genelinde 28 ilden başvuru yapıldı.

İsmet Güngör: DASK 6.4 milyon konutu güvence altına aldı!

DASK, Türkiye'deki 17,7 milyon konuttan yaklaşık 6,4 milyonunu zorunlu deprem sigortasıyla güvenceye aldı. Kuruluşundan bugüne kadar 437 depremin zorunlu deprem sigortalı konutlarda neden hasarlar için 158 milyon TL hasar ödemesi yaptı.

Üniversiteliler deprem sonrası gidecekleri yeri filme alacak!

DASK, Türkiye dâhil 21 ülkedeki üniversitelerin lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik kısa film yarışmasını başlattı. İlk kez uluslararası nitelik kazanan yarışmanın bu yılki teması "Depremde evin hasar görürse nereye gidersin?" olarak belirlendi.

İsmet Güngör: Türkiye'de hane halkının yüzde 35'i zorunlu deprem sigortasına sahip!

Doğal Affet Sigortaları Kurumu ( DASK ) Koordinatörü İsmet Güngör: "Türkiye'de hane halkının yüzde 35'i zorunlu deprem sigortasına sahip" dedi. Türkiye'de deprem sigortası bilinci artıyor...

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli uyarısı: 7'nin üzerinde deprem bekliyorum!

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sosyal Medya Hesabı X'ten paylaşım yapan Güngör Tuncelileri depreme karşı uyardı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

İsmet Güngör kimdir Haberi

İsmet Güngör kimdir

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 17 Ağustos 1999’da meydana gelen Marmara Depreminin 20’nci yıldönümünde zorunlu deprem sigortalı konut sayısını 9 milyonun üzerine çıkardı. Türkiye genelinde zorlu deprem sigortasına sahip konut oram ise yüzde 52 oldu. Zorunlu deprem sigortasının performansını değerlendiren DASK Koordinatörü İsmet Güngör, depreme karşı yüzde 100’ü sigortalı Türkiye hedeflediklerini vurgulayarak şunları ifade etti:

“DASK olarak 2000 yılından bu yana yürüttüğümüz çalışmalarla sigortalılık oranlarında önemli artış elde ettik. Özellikle 18 Ağustos 2012’de yürürlüğe giren Afet Sigortaları Kanunu ile birlikte konut kredisi ve tapu işlemlerinin yanı sıra su ve elektrik abonelik işlemlerinde de zorunlu deprem sigortası aranmaya başlaması sigortalılık oranlarına yansıdı.

1999 yılında depreme karşı güvence altına alınmış konut sayısı 500 bin civarındayken, bugün bu rakam 9 milyonun üzerine çıktı. Zorunlu...