25 / 04 / 2024

İsmet Taşçı

İsmet Taşçı

Fitaş İnşaat Emlak Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Taşçı ve Fehmi Taşçı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Kayıp kaçak bedeli meclis gündemine taşındı!

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, kayıp kaçak bedeli konusunu meclis gündemine taşıdı. Büyükataman sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Şırnak'ta 6 bin konut yapılacak!

Bakan İsmet Yılmaz, Şırnak tablosunu anlattı: “Cizre ve Silopi’de, hasar bedeli 30 bin TL’nin altında olan 16 bin kişiye paraları ödendi. Toplum yararına çalışma kapsamında Şırnak’ta bin, Cizre’de 2 bin, Silopi’de bin 200, İdil’de 750 kişi istihdam edildi.”

Ziraat Katılım 42. şubesini Sivas'ta açtı!

Ziraat Katılım'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 42. şubesinin Sivas'ta açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen törene, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan katıldı.

Bursa Ataevler'de bütünsel yenileme planı yapıldı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in bu haftaki durağı Ataevler Mahallesi oldu. Sabah saatlerinde mahalleye gelen Başkan Bozbey, Ataevler Mahalle Muhtarı İsmet Taşçı ile görüştü. Görüşmenin ağırlıklı konusu kentsel yenilemeydi.

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

Sivas'ta 902 konut hak sahibine teslim edildi!

Sivas’ta Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kılavuz Mahallesi’ne yapılan 902 konutun anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törene, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı.

TOKİ Sivas'ta 902 konutun anahtar teslimi yapıldı!

Sivas'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kılavuz Mahallesine yapılan 902 konutun anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törene, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı.

Sivas'ta TOKİ konutlarının anahtar teslimi yapıldı!

SİVAS'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen 902 konutun anahtar teslim töreni Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Bakırtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Automall AVM, C Blok'ta kuruldu.

Murat Taşer İzmir için projelerini tanıttı!

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde projelerini tanıttı. Taşer, ulaşım, toplu konut, kentsel dönüşüm, istihdam, otopark, sağlık turizmi, turizm gibi projelerini anlattı...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim'de satışta!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilecek Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim'de satışta. Projenin yarın yapılacak lansmanı İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenecek...

3 bakan Sivas'ta Nevruz BarajI'nın temelini attı!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Sivas'ta bir araya geldi. 3 bakan Sivas'ta Nevruz BarajI'nın temelini attı...

Fitaş İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fitaş İnşaat Emlak Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Taşçı ve Fehmi Taşçı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

İsmet Taşçı Haberi

İsmet Taşçı

Fitaş İnşaat Emlak Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Taşçı ve Fehmi Taşçı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Fitaş İnşaat Emlak Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fitaş İnşaat Emlak Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Batı Mahallesi, Vişne Sokak, No:41...