29 / 03 / 2024

İsmet Yıldırım kiptaş projeleri

İsmet Yıldırım kiptaş projeleri

İstanbul’da ucuz konutun adresi KİPTAŞ yeni projeler için geri sayımda. İstanbul genelinde imara uygun Hazine'ye ve şahıslara ait arsalar üzerinde projeler geliştiren KİPTAŞ, 2016'yı dar gelirli ve memurlar için konut edinme yılı ilan etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüm Türkiye için olmazsa olmaz bir reform!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Real Merter projesini ziyaret etti. Yıldırım, dönüşümün Türkiye için olmazsa olmaz bir reform olduğunu söyledi.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüme yeni düzenleme getirilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde yeni bir evreye geçilmesi ve yeniden bir düzenlemeyle dönüşüme başlamanması gerektiğini söyledi.

İsmet Yıldırım: Dar gelirliye 2 bin 200 yeni konut inşa edeceğiz!

Vaditepe Gölevleri'nin tanıtımında konuşan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, dar gelirliye 2 bin 200 yeni konutu satışa çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'dan açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım hakkında yapılan asılsız haberler hakkında konuştu. Yıldırım : "Bu haberler kasıtlı yapılıyor. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım." dedi..

İsmet Yıldırım: Projelere Cami'de konulmalı!

Bin konutluk her projeye cami bulunması zorunluluğu getirilmesi gerektiğini belirten Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Projelere nasıl ki okul konuluyorsa, cami de konulmalı" dedi.

İsmet Yıldırım kiptaş projeleri Haberi

İsmet Yıldırım kiptaş projeleri

Bugüne kadar 72 bin konut üreten İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 22.yılına yeni projelerle giriyor. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ilk kez konut sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği projelerle ilgili müjdeli haberleri anlattı.


İstanbul genelinde imara uygun Hazine’ye ve şahıslara ait arsalar üzerinde projeler geliştiren KİPTAŞ, 2016’yı dar gelirli ve memurlar için konut edinme yılı ilan etti. Bugüne kadar 72 bin konut ürettiklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, farklı semtlerde konut ihtiyacını karşılamak için uygun deme koşullarıyla projeler geliştireceklerini anlattı.


Yıldırım’ın ilk kez verdiği müjdeli haberler şöyle:


1) Hadımköy’de iki bin konutluk sosyal konut projesi üretilecek.


2) Silivri’de iki bin konuta yakın sosyal konut projesi üretilecek.


3) Büyükçekmece’de iki bin 500 civarında sosyal konut projesi üretilecek.


4) Bahçeşehir’de 1.800 konut üretilecek.


5) Pendik’te konut...