16 / 04 / 2024

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'dan açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'dan açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım hakkında yapılan asılsız haberler hakkında konuştu. Yıldırım : "Bu haberler kasıtlı yapılıyor. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım." dedi..



KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kendisi ve bazı çalışanlarıyla ilgili yapılan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Kendisi hakkında haber yapılırken en ufak bir telefon açma nezaketinde dahi bulunulmadığını söyleyen Yıldırım, “Bu haberleri kasıtlı yapıyorlar. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım” diye konuştu.  Hakkında karalama kampanyası başlatıldığını söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, suskunluğunu AKŞAM için bozdu. Yıldırım şöyle konuştu: 


1999 YILINDAN ÖNCE ALDIM 


“Benim elimdeki her şeyin belgesi var. 1982 yılında inşaat mühendisi oldum. Mezuniyet sonrası çalışmaya başladım. Babam da müteahhit olarak işler yapıyordu. Yani KİPTAŞ öncesi yoğun bir şekilde çalıştım. Bu yoğunluk 1999 yılına kadar devam etti. O gazetede yayımlanan meskenleri aldım. Bunların hepsini KİPTAŞ’a gelmeden edindim. Hepsinin de belgesi var.” 


VİLLADA 20 YILDIR OTURUYORUM 


“Şu anda Çengelköy’de 1994 yılında iskânını alıp oturmaya başladığım villayı 1999 sonrası aldığım yazılmış. O villayı 1993 yılında eski İstanbul Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yıldırım ile yaptık. İskânını da 1994 yılında aldım. O tarihten beri de orada oturuyorum. Benim diye gazeteye basılan villanın fotoğrafı değil. Yani orada bile okuyucuyu yanlış bilgilendirdiler. Yani gazetenin KİPTAŞ Genel Müdürlüğü sonrasında aldığını iddia ettikleri villada 20 yıldır oturuyorum.” 


YERLERİNE BAŞKALARINI ALDIM 


"1999 sonrası yeni mesken aldım bunları eskilerini satarak aldım. Yani değişiklikler yaptım. Tapu kayıtlarında 1999 sonrası gözüken kayıtlar bunlardır. Bunların da hesabını veririm. Hesabını veremeyeceğim şey yoktur." 


İNDİRİM YAPMAK MÜMKÜN DEĞİL


"Aziz Babuşcu, Hüseyin Avni Coş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın Zeytinburnu Merkez Efendi’de yapılan KİPTAŞ konutlarından daire aldıkları yazılmış. Bir kere bu mümkün değil. KİPTAŞ’ta  ‘kişiye özel’ İndirim yapılmaz." 


Dava açacağım


"Benim babam da varlıklı. 45 yıllık bir müteahhit. Kızım Hukuk Fakültesi’ni kazandığında ona hediye olsun diye bir araba aldı. O arabayı da yazmışlar. Bu kadar insafsızlık yeter. Bu kişilere gerekli davaları açacağız."


İsmet Yıldırım kimdir?


Akşam


Geri Dön