18 / 04 / 2024

ismet yıldırım ümraniye projeleri

ismet yıldırım ümraniye projeleri

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Başbakan Yıldırım: İstanbul'da 1.023 kilometre metro hedefimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un genelinde bin 23 kilometre raylı sistem, metro, hafif raylı metro yapma hedefimiz var. " dedi.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüm Türkiye için olmazsa olmaz bir reform!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Real Merter projesini ziyaret etti. Yıldırım, dönüşümün Türkiye için olmazsa olmaz bir reform olduğunu söyledi.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüme yeni düzenleme getirilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde yeni bir evreye geçilmesi ve yeniden bir düzenlemeyle dönüşüme başlamanması gerektiğini söyledi.

İsmet Yıldırım: Dar gelirliye 2 bin 200 yeni konut inşa edeceğiz!

Vaditepe Gölevleri'nin tanıtımında konuşan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, dar gelirliye 2 bin 200 yeni konutu satışa çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

ismet yıldırım ümraniye projeleri Haberi

ismet yıldırım ümraniye projeleri

KİPTAŞ Genel Müdürü olarak İstanbullulara 20 yıl boyunca hizmet veren ve binlerce aileye kaliteli konut oluşturan İsmet Yıldırım şimdi de tecrübesiyle Ümraniyelilere hizmet etmeye hazırlanıyor. İsmet Yıldırım, ulaşımdan, parklara, spor köyünden prestij caddelere kadar Ümraniye’yi İstanbul’un merkezi yapacak projelerini Star’a anlattı. 

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ 

İsmet Yıldırım, vatandaşların talep ve önerilerini hiç bir zaman göz ardı etmeyeceklerini söyledi. Yıldırım, "Vatandaş isterse yapılacak istemezse yapılmayacak. Ümraniye’ye daha güzel yatırımlar yapmak için mücadele edeceğiz. Gençlerimizle, yaşlılarımızla daha güzel bir Ümraniye için her alanda faaliyet göstereceğiz. Gece gündüz demeden kurmuş olduğumuz ekibimizle birlikte nerede ne sorun var ise anında tespit edilerek müdahale edileceğiz. Ümraniye için hayırlı olan ne varsa, onların gerçekleşmesi için bütün gücümle ve bütün samimiyetimle çalışacağım" şeklinde konuştu. 

KALİTELİ EĞİTİM ADIMI 

Ümraniye nüfusunun 700 bine...