19 / 04 / 2024

İsmet Yılmaz kim

İsmet Yılmaz kim

Polatlı'da Kurtuluş Savaşı 'nı simgelemesi için Kartaltepe bölgesine yaptırılacak olan dev " Dur Yolcu Mehmetçik Anıtı " yapım süreci krize dönüştü. Genelkurmay ile ressam M. Vural Yurdakul mahkemelik olunca, anıtın rölyefleri kayboldu.

İsmet Yılmaz: Türkiye'nin en önemli ihtiyacı konut!

Sivas Belediyesince yaptırılan Kentsel Dönüşüm Ofisi açılış programında konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin en önemli ihtiyacının konut olduğunu söyledi.

İsmet Yılmaz: 11 bin yeni derslik inşa etmemiz lazım!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamada 11 bin yeni derslik inşa etmeleri gerektiğini söyledi.

İsmet Yılmaz'dan Sultangazi’ye okul müjdesi!

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sultangazi’ye okul müjdesi verdi.

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, Büyükçekmece'de 60 bin TL sermaye ile, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İdris Güllüce, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1. Uluslararası Savunma Fuarı (ADEX 2014) ve Konferansına katılmak üzere bugün Azerbaycan'a gidecek olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a vekalet edecek.

İdris Güllüce'ye İsmet Yılmaz vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi I. Toplantısına katılmak üzere bugün Kenya'ya gidiyor. Güllüce'nin dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz vekalet edecek.

Tuzla Yılmaz Evleri'nde 170 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

M.Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fehmi Yılmaz yeniden inşa edilen eserleri anlatacak!

Sanat Tarihçisi Fehmi Yılmaz İstanbul'un Hazineleri adlı seminerde İstanbul'un yeniden inşa edilen eserlerini anlatacak

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Yılmaz Tuzla Sitesi'nde 3+1'ler ise 150 bin TL'den başlıyor!

4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yılmaz Ulusoy Yuva Kağıthane 'de metrekaresi 4 bin 250 TL'ye!

Yılmaz Ulusoy Holding tarafından Kağıthane'de yükselen Yuva Kağıthane'de 10. kata kadar gelindi. Projede ilk satışa çıkan 40 konuttan 12'sinin de satışı gerçekleştirildi

İsmet Yılmaz kim Haberi

İsmet Yılmaz kim

Polatlı'da Kurtuluş Savaşı'nı simgelemesi için Kartaltepe bölgesine yaptırılacak olan dev "Dur Yolcu Mehmetçik Anıtı" yapım süreci krize dönüştü. Genelkurmay ile ressam M. Vural Yurdakul mahkemelik olunca, anıtın rölyefleri kayboldu, dev Mehmetçik heykelinin parçaları döküldü ve tamamlanamayan anıtın açılışı yapılamadı. 


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 6 Ağustos 2008 tarihinde dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Ulaştırma Bakanı Biııali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç katıldığı bir törenle açılışı yapılan ancak tamamlamayan anıt ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Yılmaz, söz konusu anıtın bakanlıkça yaptırılmadığı vc bakanlık envanterinde bulunmadığı için bakım ve onarımının yapılmadığını belirtti. Yılmaz, "Dur Yolcu Mehmetçik Anıtf'nın temelinin 2007 yılında atılmasına karşın Genelkurmay Başkanlığı ile sanatçının arasındaki hukuki anlaşmazlık...