20 / 04 / 2024

ISO 9001 iç tetkikçileri

ISO 9001 iç tetkikçileri

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akreditasyon süreci devam eden Ege Bölgesi Oda/Borsaları için “Sınavlı ISO 9001 İç Tetkikçi“ eğitimi düzenledi.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Akiş GYO Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı!

Akiş GYO, TÜV Thüringen e.V. (Alman Akreditasyon Kurumu-DAkkS) tarafından akredite edilerek ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı...

Altın Emlak 100'ü aşkın temsilciliği ile 20. yılına girdi!

Yerel sermayeli emlak zinciri Altın Emlak, ISO-9001 kalite belgesine ve MEB onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olarak büyümeye devam ediyor...

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri için başvurular başladı!

Sürdürülebilir kalkınmaya yönelik enerji kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen "İSO Enerji Verimliliği Ödülleri" için başvurular başladı.

İşte İSO 500'ün ayrıntılı analizi!

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşunu belirlediği araştırmada Türpraş bu yıl da zirveyi kaptırmadı.

Sınavlı ISO 9001 iç tetkikçi eğitimi ALTO’da yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akreditasyon süreci devam eden Ege Bölgesi Oda/Borsaları için “Sınavlı ISO 9001 İç Tetkikçi“ eğitimi düzenledi.

Royal Halı kalitesini ISO belgeleriyle taçlandırdı!

Royal Halı, ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösteren ISO 9001 ve müşteri memnuniyetini uluslararası standartlara uygun olarak sağladığını gösteren ISO 10002 belgeleri almaya hak kazandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 1073 birimi ISO 9001 Belgesi’ni aldı!

Tapu, sürdürülebilir başarıyı ISO 9001 Belgesi ile yönetecek. Vatandaş merkezli bir uygulama olan ISO 9001 Belgesi’ni şuana kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bağlı kuruluşu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 1073 birimi aldı.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

ISO 500 listesi bugün açıklandı. Türk seramik sektörününe yön veren Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği listede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yerini aldı.

Bağcılar EBYS ile kaliteli hizmet alıyor!

Bağcılar Belediyesi personeli ISO 9001:2008, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Entegre Kalite Yönetim Sistemleri ile ilgili Temel Bilgilendirme Eğitimine katıldı.

Betek Boya Mısır fabrikası ISO 9001 Belgesi aldı!

11.000 m2’lik alanda faaliyet gösteren ve yıllık 26.000 ton kapasiteye sahip Betek Boya Mısır fabrikası ISO 9001 Belgesi almaya layık görüldü... Betek Boya, Filli Boya, Fawori, Alsecco ve Alligator markalarıyla hizmet veriyor...

Sapanca Belediyesi Kurtköy'de sosyal tesis yapacak!

ISO 9001 Belgesi'ni alan Sapanca Belediyesi İstanbl'un Anadolu yakasında yer alan Kurtköy'de faaliyete geçireceği sosyal tesis için çalışmalara başladı...

Bursagaz, binalarda enerji verimliliği bildirgesini imzaladı!

ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi çalışmaları ile enerji verimliliği alanında pek çok çalışmanın altına imza atan Bursagaz, ''Binalarda enerji verimliliği bildirgesi''ni imzalayan ilk doğalgaz dağıtım şirketi oldu

ISO 9001 iç tetkikçileri Haberi

ISO 9001 iç tetkikçileri

Sınavlı ISO 9001 iç tetkikçi eğitimi ALTO’da yapıldı. Toplantıya, Ege Bölgesinden Edremit, Menemen, Bergama, Torbalı, Tire, Bayındır Ticaret Odaları, Salihli, Ödemiş, Edremit Ticaret Borsaları ve Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter ve Oda Personelleri katıldı.

DQS Denetim ve Belgelendirme ISO Baş Tetkikçisi Süleyman Aygün tarafından gerçekleştirilen eğitimde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Standardı, Temel Tetkik Prensipleri, Kalite Sistem Tetkiki için gereken hazırlıklar, Tetkik Bulgularının Raporlanması, Tetkik Görevlisi Sorumlulukları ile Pratik ve Örnek Çalışmalar konusu hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Sınav sonunda eğitim hakkında değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, “Sınav sonucunda iç tetkikçi olan personeller Oda bünyesinde yer alan ve kendi birimi dışında bulunan diğer birimleri denetleyerek, prosedürleri ve uygulamaları kontrol edecek. Üyelerimize bilgi çağının gerektirdiği altyapıyı sağlayarak hizmet...