19 / 04 / 2024

Sınavlı ISO 9001 iç tetkikçi eğitimi ALTO’da yapıldı!

Sınavlı ISO 9001 iç tetkikçi eğitimi ALTO’da yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akreditasyon süreci devam eden Ege Bölgesi Oda/Borsaları için “Sınavlı ISO 9001 İç Tetkikçi“ eğitimi düzenledi.



Sınavlı ISO 9001 iç tetkikçi eğitimi ALTO’da yapıldı. Toplantıya, Ege Bölgesinden Edremit, Menemen, Bergama, Torbalı, Tire, Bayındır Ticaret Odaları, Salihli, Ödemiş, Edremit Ticaret Borsaları ve Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter ve Oda Personelleri katıldı.

DQS Denetim ve Belgelendirme ISO Baş Tetkikçisi Süleyman Aygün tarafından gerçekleştirilen eğitimde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Standardı, Temel Tetkik Prensipleri, Kalite Sistem Tetkiki için gereken hazırlıklar, Tetkik Bulgularının Raporlanması, Tetkik Görevlisi Sorumlulukları ile Pratik ve Örnek Çalışmalar konusu hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Sınav sonunda eğitim hakkında değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, “Sınav sonucunda iç tetkikçi olan personeller Oda bünyesinde yer alan ve kendi birimi dışında bulunan diğer birimleri denetleyerek, prosedürleri ve uygulamaları kontrol edecek. Üyelerimize bilgi çağının gerektirdiği altyapıyı sağlayarak hizmet vermek ve bu hizmeti verirken de belirlenen kriterlere uyumlu hale gelmek için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu sebeple üyelerimize kaliteli hizmet verebilmek için her türlü gelişmeyi uygulamaya çalışıyor, personelimizin eğitimine önem veriyoruz. Eğitimimizi ve sınavımızı başarıyla tamamladık. Başarılı geçen eğitime katılan başta Genel Sekreterler arkadaşlarımıza ve Oda Personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.





Geri Dön