26 / 04 / 2024

İSPARK park yeri

İSPARK park yeri

İstinye ve Tarabya'da 400 tekne bağlama kapasitesiyle hizmet veren İSPARK, Beykoz, Paşabahçe, Bebek ve Kuruçeşme'de tekne park yapımı için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. Proje sonunda 5 bin tekneye park olanağı sağlanacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Kat malikleri için otopark kullanımı!

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartmanımızda 8 daire, 6 adet araç park yeri var. 6 daire kendine yer seçmiş oraya park ediyor iki daire açıkta kalıyor. Ortak yer olarak kullanılan park yerinde nasıl bir çözüm bulabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Yusufeli'nde 150 hektarlık yerleşim yeri inşa edildi!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Yusufeli yeniden yerleşim yeri altyapı çalışmaları kapsamında bu zamana kadar 80 hektar yerleşim alanı, 70 hektar park ve rekreasyon alanı olmak üzere toplam 150 hektarlık alan oluşturulduğunu açıkladı.

Burak Özçivit oturduğu siteyi galeriye çevirince kriz çıktı! 

Burak Özçivit’in 6 arabadan meydana gelen filosu, komşularını isyan ettirdi. Park yeri bulamayan komşularla arası açılan Özçivit de iki aracını satma kararı aldı

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Yeni binalar 5 kattan fazla olmayacak!

Yeni binalardaki otopark zorunluluğunun kapsamı genişliyor. Çevre ve Şehircilik Bakam Mehmet Özhaseki, yeni imar düzenlemesiyle birlikte daha önce 3 daire için 1 park yeri şeklindeki zorunluluğun, her dairelerin getirileceğini açıkladı. 

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

İSPARK park yeri Haberi

İSPARK park yeri


İstinye ve Tarabya'da hizmete açtığı tekne parkların ardından çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiren İSPARK, Marmara ve Karadeniz kıyılarında yeni projeleri hayata geçirecek. İstinye ve Tarabya'da 400 tekne bağlama kapasitesiyle hizmet veren İSPARK yeni noktalarında tamamlanmasıyla 5 bin tekne ve yatın parklanmasına imkan sağlayacak. Deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayarak sektörün ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yürütülen çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, 'İstinye ve Tarabya'nın ardından Beykoz, Paşabahçe, Bebek ve Kuruçeşme'de tekne park yapımı için gerekli tüm hazırlıkları yapıyoruz. Kısa zamanda hizmete açmayı planladığımız bu noktalarla yaklaşık 5 bin dolayında tekne ve yat kapasitesine daha sahip olacağız ' dedi.


ÇEVRE DOSTU YÜZER İSKELE


Deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayacak modern ve teknolojik tekne parklar özellikle güney sahillerine demirleyen yat...