27 / 04 / 2024

ısparta asfalt yatırımı

ısparta asfalt yatırımı

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Konya Güneysınır'da 5,9 milyon liralık ana cadde yatırımı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Güneysınır ilçesindeki düzenlemede 16,3 ton asfalt kullanıldığını ve 9 bin metrekare tretuvar yapıldığını belirtti. Akyürek yatırımın 5,9 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Konya Emirgazi’ye 8,1 milyon liralık yol yatırımı!

Konya genelinde mahalleri birbirine bağlayan yollarda asfalt çalışmaları yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Emirgazi İlçesi’ne 8,1 milyon liralık mahalle yolu yatırımı gerçekleştirdi.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Konya Ereğli'nin yollarına 4,5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli İlçesi’nin 8 mahallesini birbirine bağlayan 44 kilometrelik grup yolunun 19 kilometresinde asfalt sathi kaplama çalışmasını tamamladı, kalan 25 kilometrede çalışmalar devam ediyor. Yolun yatırım maliyeti 4,5 milyon lira.

Pamukkale Develi'ye 700 bin TL'lik yatırım!

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesi'ne sıcak asfalt, kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmasını t tamamlayarak 700 bin liraya mal olan yatırımı törenle açtı.

Radwan Alhaffar Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radwan Alhaffar Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Radwan Alhaffar tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, E.E.Asfalt Caddesi'nde kuruldu.

Ankara'daki sanayi bölgelerine 311 milyonluk yatırım yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi, 2012-2015 arasında, başkent sınırlarında bulunan 11 organize sanayi bölgesi ile 14 sanayi sitesine 311 milyon TL'lik yol, asfalt, kaldırım, bordür ve köprü yatırımları yaptı.

Meram'a 37 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Çevre ve yaşam kalitesi yüksek bir Meram için farklı alanlarda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “2015 yılında asfalt, bordür, parke ve diğer altyapı hizmetleri kapsamında 37 milyon TL’lik yatırım yaptık” dedi.

Gayrimenkul, Isparta'da iyi bir yatırım aracı!

Hazırda parası olan kişiler başka illerde altın, döviz ve bankaların mevduat hesaplarını yatırım aracı olarak değerlendirirken Isparta’daki en önemli yatırım aracı ise gayrimenkul olarak görülüyor.

Konya'daki 71 milyon TL'lik alt yapı yatırımı hizmete açıldı!

Konya'da Asfalt Şantiyesi, KOMEK, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında Ereğli'ye kazandırılan 71 milyon liralık yatırım Yunus Emre Meyda'nda düzenlenen toplu açılış programı ile hizmete açıldı.

Isparta Davraz Dağı'na yatırım yapılabilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Davraz Dağı'nın 1/5000 ve 1/25000lik imarınlarını onayladı. Böylece Davraz ile ilgili yatırım engelleri ortadan kalktı.

ısparta asfalt yatırımı Haberi

ısparta asfalt yatırımı
Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Bolat, yatırım için 12 milyon TL Özel İdare kasasında para olduğunu, kalan 18 milyon TL'lik ihtiyaç için de İller Bankası'ndan borçlanılması için Meclis'ten karar çıktığını ve Vali Şehmus Günaydın'a yetki verildiğini...