28 / 03 / 2024

Isparta Belediyesi haciz

Isparta Belediyesi haciz

Isparta Defterdarlığı Davraz Vergi Dairesi Müdürlüğü, ödeme vadesi geçen 8 milyon liralık vergi borcu nedeniyle Isparta Belediyesine ait 3 bin 642 taşınmaz için konulan haciz işlemini kaldırdı...

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Bakırköy Belediyesi'ne haciz şoku! 

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınmayınca bazı eşyalar haczedildi.

VakıfBank’tan 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne haciz' açıklaması!

VakıfBank, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hesaplarının alacaklı bir firma tarafından haczedilmesi sonrasında banka ve yöneticileri hakkında yapılan açıklamalar ve bu konuda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Isparta'da yol ortasında kalan ev yıkıldı!

Isparta Belediyesi Hisar Mahallesi'nde tamamı yolda kalan ve trafik güvenliğini zora sokan 211 metrekarelik müstakil evin yıkımı gerçekleşti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Tarihi Güvercinada'daki dükkanlara haciz!

Aydın Kuşadası Belediyesi'nin mülk ve gelirlerine mahkeme kararıyla haciz koyuldu. Tarihi Güvercinada, çarşı merkezindeki 100'e yakın dükkan ve iş yerleri haciz altında.

Isparta Belediyesi haciz Haberi

Isparta Belediyesi haciz

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye taşınmazlarına konulan haciz işleminin yetkililerle yapılan görüşmeler neticesinde kaldırıldığını söyledi.


Vergi dairesine borçlara karşılık belediye mülkiyetindeki Batıkent Mahallesi'nde 20 dönümlük arazinin gösterildiğini bildiren Günaydın, diğer tüm taşınmazlar üzerindeki haciz işleminin sona erdiğini kaydetti.


Günaydın, geçmiş dönemlerden Isparta Belediyesinin SGK, Maliye, Emekli Sandığı, TEDAŞ ve esnafa yaklaşık 150 milyon lira borcu olduğunu, kendi dönemlerinde bu borcun yapılandırılarak yarısının ödendiğini ifade etti. Yapılandırılan borç dışında kendi dönemlerine ait tüm borçların da her ay yarısını düzenli şekilde ödediklerini söyleyen Günaydın, seçime az bir süre kala böyle bir uygulama ile karşılaşmaktan dolayı üzüldüklerini sözlerine ekledi.


Isparta Belediyesi gayrimenkullerine konulan haciz işlemi geçen hafta bir vatandaşın belediyeden satın aldığı arsanın tapusunu almak için gittiği tapu müdürlüğünde,...