26 / 04 / 2024

Isparta Belediyesi yurt projesi

Isparta Belediyesi yurt projesi

Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi'nin yaptığı ihale doğrultusunda Mensucat arkasına 5 bin öğrencilik yükseköğrenim kampusu yapacak şirketin inşaat ruhsatı talebini İmar Kanunu'nun 23.maddesini gerekçe göstererek geri gönderdi.

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan yurt açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Örnektepe'deki yurt binasının Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Isparta'da yol ortasında kalan ev yıkıldı!

Isparta Belediyesi Hisar Mahallesi'nde tamamı yolda kalan ve trafik güvenliğini zora sokan 211 metrekarelik müstakil evin yıkımı gerçekleşti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Isparta Belediyesi yurt projesi Haberi

Isparta Belediyesi yurt projesi

Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi'nin yaptığı ihale doğrultusunda Mensucat arkasına 5 bin öğrencilik yükseköğrenim kampusu yapacak şirketin inşaat ruhsatı talebini İmar Kanunu'nun 23.maddesini gerekçe göstererek geri gönderdi.


İŞTE O MADDE

Isparta Yatırım Yurt İşletme A.Ş'nin 100 bin m2'lik alan üzerinde yapılacak 5 bin öğrencilik yükseköğrenim kampusu için talep ettiği inşaat ruhsatı için bölgenin teknik altyapı bedelinin karşılanması istendi. İmar Kanunu'nun 23. Maddesi'nde, ".........hissesine düşen teknik alt yapı bedelini yüzde 25 peşin ödeyip geri kalan yüzde 75'ini altyapı hizmetinin ilgili idaresince tamamlanacağı tarihten en geç altı ay içinde ödemeyi taahhüt edenlere de yapı ruhsatı verilir" hükmü yer alıyor.


AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Vali Vahdettin Özkan'ın yükseköğrenimde yaşanan barınma sorununun çözümü için İl Özel idaresi'nin Mensucat Fabrikası arkasındaki taşınmazı üzerinde...