18 / 04 / 2024

ısparta eğirdir garının yerine ne yapılacak

ısparta eğirdir garının yerine ne yapılacak

TCDD Genel Müdürlüğü, Eğirdir Gar'ın atıl durumdaki parsellerinin 2011 yılında Özelleştirme Yüksek Kurulu kararıyla özelleştirme kapsamına alındığını, bu nedenle alanın imar planları ve yapılacaklar hakkında TCDD'nin bilgisi ve tasarrufu bulunmadığını bil

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Zorunlu Afet Sigortası artık eşya hasarlarını da ödeyecek!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, yaptığı açıklamada zorunlu afet sigortasının eşya hasarını da ödeyeceğini belirterek, sigortalıların ek olarak konut paket sigortası alma maliyetinden kurtulacağını dile getirdi.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Çalışanlar hemen e-devlete baksın! Toplu paranız geri ödenecek!

Özel sektör çalışanları hemen e-devletine baksın. Birikmiş toplu paranız geri ödenecek. İşte detaylar!

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Altının Efendisi İslam Memiş 'Sakın aldanmayın' diyerek peş peşe uyardı! Altını olan herkesin adeta aklı başından gitti!

Altının Efendisi İslam Memiş 'Sakın aldanmayın' diyerek peş peşe uyardı... Altını olan herkesin adeta aklı başından gitti... Hemen bakın...

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

1.100 TL'ye yükselen gram altın tepetaklak oldu! Görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! Ters köşe! Çabuk bakın!

Altın fiyatları dün rekor denemelerine devam ederken gram altın 1.100 TL seviyesini aştı. Bugün ise altın fiyatların rüzgar tersine dönerken, gram altın tepetaklak oldu. Görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! Ters köşe! Çabuk bakın!

ısparta eğirdir garının yerine ne yapılacak Haberi

ısparta eğirdir garının yerine ne yapılacak


TCDD Genel Müdürlüğü, Eğirdir Gar'ın atıl durumdaki parsellerinin 2011 yılında Özelleştirme Yüksek Kurulu kararıyla özelleştirme kapsamına alındığını, bu nedenle alanın imar planları ve yapılacaklar hakkında TCDD'nin bilgisi ve tasarrufu bulunmadığını bildirdi. 


TCDD Genel Müdürlüğü, son günlerde bazı yayın organlarında yer alan Eğirdir Gar ile (Isparta) ilgili haberlere ilişkin açıklama yaptı. Yolcu ve yük taşımacılığı için kullanılan 24 kilometrelik Isparta-Eğirdir hattının işlerliğini yitirdiği için 19 Ağustos 2002'de işletmeye kapatıldığı ve Eğirdir Gar mıntıkasının atıl hale geldiği bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Eğirdir Gar binasını da içeren, teşekkülümüz mülkiyetinde bulunan (239 ada 11 no.lu parsel ile 239 ada 9 parsel, 415 ada 2,3,6,7 (TCDD hissesi),15)  parsellerin atıl halden çıkarılarak değerlendirilmesi amacıyla 15 Mayıs 2009 tarih ve 9/69 sayılı Yönetim Kurulu Kararıyla satışı...