28 / 03 / 2024

Isparta Eğirdir kesin korunacak hassas alan

Isparta Eğirdir kesin korunacak hassas alan

Isparta ili, Eğirdir ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Belediyeden satılık ve kiralık 10 gayrimenkul!

Eğirdir Belediye Başkanlığı, 7 gayrimenkul için satış, 3 gayrimenkul için de kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Belediyeden büyük fırsat: 32 dükkan satacak! 

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 15 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Isparta'da heyelan nedeniyle 64 daire boşaltıldı! 

Isparta Eğirdir'de heyelan riski nedeniyle toplam 64 daire boşaltıldı. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Isparta'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Isparta Eğirdir'de yaşanan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı...

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Isparta'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta İli, Yenişarbademli ve Şarkikaraağaç sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Isparta Bağlar 142 konut ihalesi bugün!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Isparta Eğirdir kesin korunacak hassas alan Haberi

Isparta Eğirdir kesin korunacak hassas alan


Isparta ili, Eğirdir ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 30945 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için