26 / 04 / 2024

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi imar

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi imar

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesinin iptali için dava açıldı!

Salda Gölü'ne yapılacak olan Millet Bahçesi ihalesinin iptali ve yürütmenin durdurulması için Isparta İdare Mahkemesi'ne dava açıldı.

Salda Gölü Kayadibi Göleti'nin inşaatına durdurma kararı!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nü besleyen su kaynakları üzerine Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yaptığı Kayadibi Göleti'nde inşaat ile ilgili davada Isparta İdare Mahkemesi’nce ‘ret’ kararı verildi.

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Gül Proje Katar'da 5 proje tanıttı!

ki Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılan Gül Proje burada 5 projesini Katarlı yatırımcılara tanıttı.

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su kanalı yapılıyor!

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su getirecek olan projede inşaat devam ediyor. 400 bin kişiye istihdam sağlayacak proje

Isparta Gül İki Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli 2017'de atılacak!

Gül İki Küçük Sanayi Sitesinin ilk etap dükkanlarının büyük bölümü satıldı. Kooperatifin elinde sadece 20 dükkan kaldı. Kısa zaman içinde onlarında satılarak ilk etap inşaatına 2017 yılı içinde başlanması hedefleniyor.

Isparta Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1.2 milyon metrekareye kurulacak!

Isparta'da 1/100.000 şehir planına işlenen Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerine kurulacak.

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi imar Haberi

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi imar

Isparta Belediyesi tarafından hazırlanan Gül 2 Sanayi Sitesinde çalışmalarına başlanabilecek. 340 metrekare ile 2 bin 560 metrekare arasında 978 adet dükkan, 30 metre genişliğinde yollar, 110 bin 200 metrekare park alanı, 6500 metrekare meydan, cami, kapalı otoparklar alanları, yine spor alanları, gezi yolları, sosyal kültürel tesis alanları ile içerisine meslek lisesi yeri ile akaryakıt istasyonu bulunan toplam 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül 2 Sanayi Sitesinin mimari projesi çizildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre alanın imar planı onayı da tamamlandı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Arazilerin alımları, istimlakları bittiği anda ya da tamamlanan kısımlarda inşaat başlayabilir. Belediye olarak imar onayını verdik” diye açıklama yaptı. 

1 milyon 200 bin metrekare, bu parsel alanında sosyal donatı alanları yapıldığını ifade eden Günaydın, 110 bin...