18 / 04 / 2024

Isparta yeni otogarı kurulumu

Isparta yeni otogarı kurulumu

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ocak ayı sonunda ihalesi gerçekleştirilecek 100 milyon TL maliyetli Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi'nin Isparta'ya sonsuza kadar yeteceğini iddia etti.

TOKİ'den bu ile 124 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da 124 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Isparta'ya 71 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da tam 71 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den o 2 ile 584 yeni konut geliyor! Yarın resmen düğmeye basılacak! Son dakika açıklaması! 

TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki 584 yeni konut için düğmeye bastı. 2 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla o projeler...

TOKİ Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 250 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Isparta yeni otogarı kurulumu Haberi

Isparta yeni otogarı kurulumu

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ocak ayı sonunda ihalesi gerçekleştirilecek 100 milyon TL maliyetli Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi'nin Isparta'ya sonsuza kadar yeteceğini iddia etti.


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle biraraya geldi. Basının önemine vurgu yapan Günaydın, 2017'nin en büyük yatırım projesi olan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi'nden de bahsetti. Kendisinin çocukluğundan bu yana Isparta'da 4 otogar gördüğünü anlatan Günaydın, "Isparta'nın nüfusu 1 milyona bile çıksa bu otogar yeterli olacaktır. Ben 5 kez daha doğsam 5 kez daha ölsem yine otogar Isparta için yeterli olacaktır" diye konuştu. 


2016'DA YATIRIMA 17 MİLYON HARCANDI 


Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi'ne yeni ilaveler yapıldığını ve ihalenin ocak sonunda yapılacağını belirten Günaydın, şu açıklamalarda bulundu: "2016 yılında...