26 / 04 / 2024

Ispartadaki konutlar kaliteli mi

Ispartadaki konutlar kaliteli mi

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, "Isparta’da yapılan konut kalitesi çok yüksek. Allah saklasın bir deprem olduğunda Isparta’da yeni yapılan binalardan çıkmaya dahi gerek yok." açıklamasında bulundu.

Kaliteli konut yapımı için denetimler artırılıyor! 

Türkiye'de peş peşe gelen depremler ve Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yaşanan yıkımlar, bina dayanıklılığının sorgulanmasını gündeme getirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaliteli konutların yapılması için, inşaat demirinden çimentoya kadar birçok yapı malzemelerinde denetimi sıkılaştıraca

Avrupa Konutları markamızla kaliteli yaşam alanları sunuyoruz!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, sektördeki 41 yıllarını geride bıraktıklarını ve "Avrupa Konutları" markasıyla kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini söyledi...

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap görseller!

İstanbul'un yatırım değeri ve kaliteli yaşamıyla cazibeli bölgesi Silivri'de konumlandırılan KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde 1.508 sosyal konut bulunuyor..

Balıkesir Altıeylül'e TOKİ konutları müjdesi!

Balıkesir Altıeylül'deki Sütlüce Mühimmat deposunun olduğu 500 dönümlük alan imara açıldı. Arsaya kaliteli yapılaşmak için TOKİ konutları yapılacak.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Erzurum'a kaliteli konutlar inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''İstanbulkapı'da Şehristan projemiz, lüks konut projesi, büyük bir talep var. Daire almak isteyenlere öneriyorum. Fiyat olarak TOKİ ayarında, görünüş olarak, hizmet olarak kaliteli konutlar yapıyoruz.''dedi.

Sakarya Geyveliler ucuz ve kaliteli konutlarla buluşacak!

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kayı Boyu Konutları İnşaatını yerinde inceleyerek, ''Geyve Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve kaliteli konutlarla buluşturmaya devam ediyoruz'' dedi.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Avrupa Konutları Kale projesinin örnek dairesi açıldı!

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen "biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu.

Özkan Özçelik: Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı!

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik: "Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı" dedi...

Özkan Özçelik: Lüks görülen konutlar yeni projelerin yanında sıradan kaldı!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, önceden lüks görülen konutların yeni projelerin yanında sıradan kaldığını söyledi. Ankara'da artık evler kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek özelliklerde inşa ediliyor...

Ispartadaki konutlar kaliteli mi Haberi

Ispartadaki konutlar kaliteli mi

Isparta’da giderek artan konut fiyatlarından vatandaş kadar müteahhitlerde şikayetçi. Arsa üretimi ile ilgili büyük bir kesim belediyeden yeni imar alanları açmasını isterken, ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik farklı bir bakış açısı getirdi. Çelik, Isparta’da virane şeklinde kalan binaların ve mahallelerin bir revize plan yapılarak toplu şekilde yenilenmesi halinde kent merkezinin 400-500 bin nüfusu kaldırabileceği söyledi.


Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründeki gelişmeler ve Isparta’da inşaat sektörünün geleceğine ilişkin görüşlerini açıklayan ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik Gülistan Mahallesi şehir içindeki tek tek binalarda yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının bina yenileme şeklinde yapıldığını söyledi. Isparta’da inşaat sektörünün geleceği ve konut fiyatlarının düşmesi için arsa payının düşmesi gerektiğini söyleyen Metin Çelik bunun tek yolunun ise ana caddelerin arkasında kalan sokaklardaki virane ve baraka şeklindeki binaların bir...