28 / 03 / 2024

Ispartakule Evleri Emlak Konut projesi

Ispartakule Evleri Emlak Konut projesi

Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği Ispartakule Evleri kurayla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Ispartakule Evleri Avcılar ödeme seçenekleri!

Ispartakule Evleri Avcılar ödeme seçenekleri kapsamında 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli olarak minimum bin TL istenen proje kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Ödemelerine göre 240 aya kadar taksit sağlayan projede 1.849 adet daire yer alıyor. Projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme seçenekleri!

Toplam 1.849 adet dairenin yer aldığı projede başvuru bedeli alt gruba 1.000 TL olarak belirlendi. Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme seçenekleri kapsamında 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekiliş tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede satışlar kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle yapılacak. Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede başvuru bedeli olarak alt gelir gruba 1.000 TL olarak belirlendi. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut nerede?

Ispartakule Evleri Emlak Konut teslim tarihi!

Alt grup için peşinatların 15 bin TL'den başladığı projede toplam 1.849 adet daire yer alıyor. Ispartakule Evleri Emlak Konut teslim tarihi sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşecek.

Ispartakule Evleri Emlak Konut ne zaman teslim?

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar değişiyor. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut ne zaman teslim?

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

Ispartakule Evleri Emlak Konut projesi Haberi

Ispartakule Evleri Emlak Konut projesi

Ödeme planı kapsamında 15 bin TL peşinatla daire sahibi olma imkanı sunan Ispartakule Evleri İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilecek. Projenin kura çekimi ise 12 Temmuz'da gerçekleşecek.


Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 daire özel durum grubu, alt gelir grubu ve orta gelir grubuna özel olarak kura yöntemiyle satılıyor. Projede toplam 1.849 konut ve 33 dükkan bulunuyor. 


Ispartakule Evleri teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlendi. Projede orta gelir grubu için 5 bin TL, alt gelir grubu için ise bin TL başvuru bedeli ödeniyor.


Daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lere yer verilen Ispartakule Evleri'nin sosyal donatı alanları içerisinde buhar odası, kapalı havuz, süs havuzu, fitness, sauna, otopark mevcut. Projede konutların alanları 87,22 metrekareden başlıyor, 221,14 metrekareye kadar ulaşıyor.


Emlak Konut Ispartakule'de 1+1 fiyatları...