18 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri ne zaman teslim

Ispartakule Evleri ne zaman teslim

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 1.849 adet konut yer alıyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık!

Daire satışlarının kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları!

Satışların kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün olan projede 1.849 adet konut bulunuyor.

Emlak Konut Ispartakule ödeme tablosu!

Ispartakule Evleri kura başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Toplam 1.500 konutun satışa sunulacağı projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. İşte Emlak Konut Ispartakule ödeme tablosu...

Ispartakule Emlak Konutları nerede?

Teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilecek. Peki Ispartakule Emlak Konutları nerede?

Emlak Konut Ispartakule kura çekimi ne zaman?

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılacağı Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede toplam 1.500 adet konut satışa sunulacak. Peki Emlak Konut Ispartakule kura çekimi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş tarihi!

Toplam 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşan Ispartakule Evleri başvuruları devam ediyor. Kurayla satışa sunulan projede fiyatlar 248 bin TL'den başlıyor. İşte Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş tarihi...

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi!

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi kapsamında başvurular devam ediyor. İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Ispartakule Evleri TOKİ fiyat listesi!

Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Ispartakule Evleri TOKİ fiyat listesi kapsamında daireler 248 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule Evleri başvuru süresi ne zaman bitecek?

Ispartakule Evleri'nda dairelerin alanları 87,22 metrekareden başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede alt gelir grubu başvuru bedeli bin TL olarak belirlendi. Peki Ispartakule Evleri başvuru süresi ne zaman bitecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

Başvuru bedelinin orta gelir grubu için 5 bin TL olarak belirlenen projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerinde bulunan projede 1.849 adet daire bulunuyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruların son tarihi olarak 3 Temmuz günü belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru şartları!

Ispartakule Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. İşte Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru şartları...

TOKİ Ispartakule Evleri satılık!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli alt gelir gruba 1.000 TL olarak belirlendi. TOKİ Ispartakule Evleri satılık tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ispartakule Evleri ne zaman teslim Haberi

Ispartakule Evleri ne zaman teslim

Alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkarılan Ispartakule Evleri projesinde kura çekilişi başvuru grubu ve daire tipine göre yapılacak. 


Kura çekilişleri gerçekleştikten sonra daire satın almaya hak kazanan alıcıların, 13 Temmuz 2015-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında sözleşme imzalamaları ve peşinatlarını yatırmaları gerekiyor.


Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede dairelerin peşinatları 15 bin TL'den başlarken, orta gruplar için 30.000 TL'den başlangıç gösteriyor. Projeye başvuranların sayısı 11 bin 447 kişi olarak belirlendi.


İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçirilmeyi planlanan projede 20 adet 1+1, 694 adet 2+1, 1.025 adet 3+1, 110 adet 4+1 daire yer alıyor.


Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Yarın saat 12:00'da Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde kura çekilişinin gerçekleşeceği...