19 / 04 / 2024

Ispartakule Kanal İstanbul

Ispartakule Kanal İstanbul

Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor.

Halkalı Bahçeşehir metrosu için kazma vuruldu!

Halkalı - Bahçeşehir (Ispartakule) yönünde Küçükçekmece Gölü'nün kuzeyinde kalan bölgede çalışmalara başlandı. Peki bu çalışma metro mu, banliyo için mi? Halkalı-Bahçeşehir-Çatalca banliyösü, neden Marmaray ve Kanal İstanbul'u bekliyor? Açıklıyoruz!

Kanal İstanbul'un tren hattı ihalesi iptal edildi! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda son dakika!

Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul geçişi demiryolu hattı inşaatının, danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi iptal edildi. İhalenin, şartnamenin tekrar düzenlenerek rekabet imkanının arttırılması amacıyla iptal edildiği belirtildi. İşte detaylar...

Kanal İstanbul'da yeni ihale! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda hazırlıklar başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Geçişi Demiryolu Hattı'na ilişkin yeni ihale düzenlenecek...

Kanal İstanbul iptal edilmedi! 1 ihalesi iptal!

Danıştay tarafından, Kanal İstanbul geçişi çerçevesinde Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan demiryolu hattının pazarlık usulüyle ihaleye verilmesini hukuka aykırı olarak belirledi ve ihale için iptal kararını verdi.

Kanal İstanbul konut piyasasını hareketlendirdi!

Güzergahı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul, Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule'de konut piyasasını hareketlendirdi. 

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın yerde yükseliyor. Projedeki daireler 2017 yılında teslim edilecek.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radara aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergâhı ile inşaatına başlanılan 3. Havalimanı'nın bulunduğu bölgeye yabancı akını var.

Kanal İstanbul güzergahından yabancılar toplam 2 bin dönüm arazi aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya, 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Yabancılar 2 bin dönümlük arazi satın aldı..

Kanal İstanbul'un çevresinde yüksek binalar olmayacak!

Kanal İstanbul çevresinde ki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak.

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım!

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul güzergahına yakın mesafede yer alıyor.

Kanal İstanbul'un çevresindeki binalar en fazla 6 katlı olacak!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak..

Bahçekent, Kanal istanbul'la daha da değer kazanacak!

İstanbul'da Küçükçekmece ile Arnavutköy arasına inşa edilecek ve Karadeniz ile Marmara'yı birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul sayesinde Bahçekent'in değeri daha da artacak.

Ispartakule Kanal İstanbul Haberi

Ispartakule Kanal İstanbul


Ispartakule, İstanbul'un planlanan mega projeleriyle yeni şehir olacak. Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla yatırımcının gözdesi olacak Ispartakule bölgesi  TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak değerlendirildi.


Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan  3.Havaalanı ile 3 köprü güzergahı Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor. 



Kanal İstanbul nereden geçiyor?


Açıklamalara göre, resmî adıyla Kanal İstanbul, şehrin Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek. Hâlihazırda Karadeniz ile Akdeniz arasında alternatifsiz bir geçit olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğini rahatlatmak adına Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir suyolu açılacak. Kanalın Marmara Denizi ile birleştiği noktada 2023 yılına değin kurulması öngörülen iki yeni kentten biri kurulması planlanıyor.



453 milyon metrekarelik şehir


453 milyon metrekareye kurulması planlanan Yeni Şehir'in 30 milyon metrekaresini...