07 / 05 / 2024

ıspartakule metro bizim evler 6

ıspartakule metro bizim evler 6

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bizim Evler 6’ya komşu olacak metronun çalışmaları, Ispartakule’de konut fiyatlarını şimdiden etkiledi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı, Bizim Evler'e komşu oldu!

İBB tarafından hayata geçirilecek olan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı, İhlas Yapı'nın Ispartakule'deki Bizim Evler projesine komşu oldu..

Mahmutbey-Esenkent metrosunun Ispartakule durağı Bizim Evler olacak!

Ispartakule denilince akıllara gelen ilk marka BizimEvler, metro durağıyla bölgeye damga vuracak. Esenkent-Mahmutbey metrosunun Ispartakule durağı BizimEvler olacak. BizimEvler Sakinleri Metro ile 3. Havalimanı ve Beşiktaş’a ulaşabilecek.

Ispartakule krizi Bizim Evler projelerini etkiliyor mu?

İhlas Yapı, Ispartakule'de yaşanan krizi hatırlatarak, Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulaması, Bizim Evler markalı projelerin tamamının dışında kalmaktadır" açıklamasını yaptı.

Bizim Evler 7 Ispartakule'de teslimler 2017'de!

Çalışmaları başlayan metro hattının Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen Bizim Evler 7 projesinde yer alan dairelerin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor..

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın yerde yükseliyor. Projedeki daireler 2017 yılında teslim edilecek.

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım!

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul güzergahına yakın mesafede yer alıyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 projesi metro hattı ile değerlenecek!

İSTANBUL'UN en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Ispartakule, metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Kuzey Marmara Otoyolu, 3. köprü bağlantı yolları da Ispartakule'yi daha cazip kılıyor.

Metro projesi Ispartakule'yi zirveye taşıyor!

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bizim Evler 6'ya komşu olacak metro çalışması başlamadan konut fiyatlarını etkiledi.

Bizim Evler 6 Ispartakule'de cazip ödeme fırsatları! Yüzde 5 peşinatla!

Kaba inşaatın tamamlandığı Bizim Evler 6 projesi Proje çalışmaları hızla devam eden Kanal İstanbul'a komşu ve metro hattının ise hemen çıkışında yer alıyor. Projede alternatif ödeme seçenekleriyle satışlar devam ediyor.

Ispartakule metro hattı Bizim Evler 6’ya komşu olacak!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bizim Evler 6’ya komşu olacak metronun çalışmaları, Ispartakule’de konut fiyatlarını şimdiden etkiledi.

Bizim Evler 6 Ispartakule'de yüzde 1 KDV, yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 1 KDV'yle konut satışlarının yapıldığı Bizim Evler 6 Ispartakule projesi Kanal İstanbul güzergahında Mecidiyeköy – Bahçeşehir Metro hattının hemen çıkışında yükseliyor. Projede cazip ödemelerle satışlar sürüyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 telefon numarası!

Avcılar'da hayata geçirilecek Ispartakule Metro'sunun karşısında inşa edilen Bizim Evler 6, İhlas Holding tarafından hayata geçiriliyor. Bizim Evler 6 telefon numarası haberimizde yer alıyor...

Ispartakule Bizim Evler 6'da 5 bin konut inşa ediliyor!

İhlas Yapı, Ispartakule bölgesindeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile bölgedeki konut portföyünü 5 binin üzerine taşıyacak. Proje Mecidiyeköy-Bahçeşehir Metro hattının çıkış noktasında yer alıyor.

ıspartakule metro bizim evler 6 Haberi

ıspartakule metro bizim evler 6

Şehrin en planlı ve kontrollü gelişen uydu kenti Ispartakule, çalışmaları başlayan Metro hattı ile oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.


İhlas Yapı’nın Ispartakule’de hayata geçirdiği Bizim Evler 6 projesinin güneyinde konumlanan dükkanların, hemen önünde devam eden metro sondaj çalışmaları, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hareketlendirdi.


Bizim Evler 6’nın önüne gelen Ispartakule Metro Durağı, yatırımcıların projeye olan talebini şimdiden katladı. Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir metro hattının Ispartakule durağı Bizimevler 6 projesinin yanında yer alıyor.


TESLİMLER HAZİRAN 2016’DA


Kaba inşaatın tamamlandığı projede teslim öncesi 366.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla daireler alıcı buluyor.


Haziran 2016’da teslimlerin başlayacağı Bizim Evler 6’da, çalışmaları devam eden Metro hattıyla birlikte daire fiyatlarının hızla yükseleceği belirtiliyor.


Markalı konutta kalitenin çıtasını yukarıya çeken Bizim Evler 6, gökkuşağı renklerindeki bloklarıyla tüm çevreye...