25 / 04 / 2024

Ispartakule nereye bağlı

Ispartakule nereye bağlı

Ispartakule bölgesinin, Avcılar Belediyesi'nden Başakşehir Belediyesi'ne bağlanmasını isteyen Ispartakule sakinleri bu amaçla sosyal paylaşım sitesi facebookta bir anket yaptı ve yapılan anketin sonucunu ilgili makamlara iletti...

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?

Ispartakule sakinleri, Facebook'ta oluşturdukları sayfalarında ilginç bir anket başlattılar... Ispartakule'de konut satın alan, orada yaşayan insanlar Ispartakule'nin Avcılar Belediyesi'nden alınıp Başakşehir Belediyesi'ne bağlanıp bağlanmamasını oyluyor.

AFAD hak sahipliği başvurusu nereye, nasıl yapılır? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu gerçekleştiremeyen depremzedelere 2 günlük ek süre verildi. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu nereye yapılır? İşte detaylar...

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Yapılacak olan evlilik desteği hakkında ebeveynlerin yanında yuva kuracak çiftler yakından takip ediyor. 7 bin TL tutarındaki ödemeler sosyal incelemeler neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen çiftlere ödeniyor. Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Sandık görevlisi nasıl olunur? 2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi olmak için nereye başvurulur?

Seçim yaklaşırken, sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvurulur? soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Gıda yardımına başvurular başladı! Nereye başvurulur, nasıl alınır?

İhtiyacı olan vatandaşlara yönelik yapılacak gıda yardımları için başvurular alınmaya başladı. Peki kimler gıda yardımı alabilir? Gıda yardımı almak için nereye başvurulur?

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı için nereye başvurulur?

Prefabrik ev yaptırmak isteyip ancak durumu olmayan kişiler, prefabrik ev desteği için belli başlı sorular sormaktadır. İşte o detaylar!

Tapuda ifraz işlemleri nasıl yapılır? İfraz işlemi için nereye başvurulur?

İfrazın kelime anlamı ayırmak olarak biliniyor. Tapu kütüğünde büyük boyutlardaki parsellerin başvuru üzerine tek tapu altındayken bölünmesi işlemidir. Peki, tapuda ifraz işlemleri nasıl yapılır? İfraz işlemi için nereye başvurulur? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur?

Reddi miras; kanuni veya atanmış mirasçının kendilerine geçmiş olan mirası kabul etmemek hususundaki irade beyanları olarak ifade ediliyor. Peki, Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur?

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? Yaşlılık aylığı için hangi evraklar gerekir?

Riskli yapı tespiti nasıl yapılır? Riskli yapı tespiti için nereye başvurulur?

Yıkılma ya da ağır hasar görme ihtimali olan binalara riskli yapı deniyor. Yetkili kuruluşlar tarafından inceleme işlemi yapıldıktan sonra binanın riskli yapı olup olmadığı belirleniyor. Peki, riskli yapı tespiti nasıl yapılır? Riskli yapı tespiti için nereye başvurulur? İşte tüm merak edilenler...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Ispartakule nereye bağlı Haberi

Ispartakule nereye bağlı


Ispartakule bölgesinin, Avcılar Belediyesi'nden Başakşehir Belediyesi'ne bağlanmasını isteyen Ispartakule sakinleri bu amaçla sosyal paylaşım sitesi facebookta "Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?" diye soran anket başlatmıştı. 


1 Ocak 2015 tarihiyle sona eren anket sonucuna göre Ispartakule Başakşehir'e bağlansın diyenlerin sayısı 593, Ispartakule Avcılar'da kalsın diyenlerin sayısı ise 69 oldu. ISDER Ispartakule Derneği Başkanı Özcan Özdemir yapılan anketin sonucunu ilgili makamlara iletti. 



ISDER Ispartakule Derneği Başkanı Özcan Özdemir tarafından yapılan o açıklama:






Ceren...