24 / 04 / 2024

İst Marina ev fiyatları

İst Marina ev fiyatları

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı. Kartal Sahili'nde yükselen İst Marina projesinde daire teslimleri 36 ay içerisinde yapılıyor...

65 yaş üstü kişilerin ev satışında hangi belgeler istenir?

Gayrimenkul alım-satım işlemleri için bazı prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. 65 yaş üstü kişilerin ev satışında ise işlemler daha farklı ilerliyor. 

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022?

Ev tapusu eğer mülk sahibinin üstüne değilse, durum tapuya gidilerek çözüme kavuşturulmalıdır. Peki Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022? İşte detaylar!

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Yabancı gayrimenkul yatırımcısına 'kur' darbesi!

250 bin dolar ve üstü fiyatla ev sahibi olmak, yabancılara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kapısını açıyor. Ancak, kur yükselince evlerin değeri bir haftada 247bin dolara indi. Konut alımını tam “vatandaşlık sınırı”nda tutanlar için bu durum “engel”e dönüştü.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Beren Saat Hisarüstü’nde ev kiraladı!

Güzel oyuncu Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

İstanbul'da 250 bin TL ve altı evler gözde!

İstanbul'un konut piyasasında ağırlıklı fiyat aralığı 250 bin TL ile 500 bin TL arasında ev arayanlar yüzde 16'yı oluşturuyor. Verilere göre, 500 bin TL'nin üstünde ev bakanların oranı ise sadece yüzde 4'ü buluyor. 

Elif Dürüst'ün döşediği ev sergileniyor!

Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Elif Dürüst, Boğaz'daki lüks evi döşeyerek ünlü isimlerin beğenisine sundu. Dürüst'ün dizayn ettiği ev 11 Haziran'a kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Marina Ankara Sinpaş Evleri güncel ev fiyatları!

Sinpaş Yapı imzasıyla Ankara'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 566 konuttan meydana gelen Ankara Sinpaş Marina projesi 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

İst Marina ev fiyatları Haberi

İst Marina ev fiyatları


Dap Yapı'nın İst Marina projesi Kartal Sahili'nde yükseliyor. Dap Yapı İst Marina projesinde 1.467 adet daire bulunuyor. Dap Yapı İst Marina projesi Ağustos 2016'da teslim ediliyor.



Dap Yapı İst Marina projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor.



Dap Yapı İst Marina satış ofisi ile 444 43 46 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Dap Yapı İst Marina projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor.



Dap Yapı İst Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Dap Yapı İst Marina'da 1+1'lerin fiyatları 410 bin liradan başlıyor.



Dap Yapı İst Marina projesinde rezidans, otel, ofis,...