19 / 04 / 2024

istanbul 3. havalimanı imzaları

istanbul 3. havalimanı imzaları

İstanbul Yeni Havalimanı Uygulama Sözleşmesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile ihaleyi kazanan firmalar tarafından kurulan İstanbul Grand Airport (İGA) Havalimanı İşletme AŞ arasında imzalandı...

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi!

İstanbul’un kuzeyine, şehir merkezine 35 kilometre mesafede 76 buçuk milyon metrekarelik alanda İGA tarafından inşa edilen 3. havalimanının inşaatı devam ediyor. Yeni havalimanıyla ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sizler için derledik. İşte 15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi...

İstanbul 3. Havalimanı'nın trafoları BEST'ten!

BEST Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yırcalı, "İstanbul 3. Havalimanı'nın tüm transformatörleri BEST tarafından üretilmiştir." dedi.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

İstanbul 3. havalimanı belgesel oluyor!

İGA tarafından İstanbul'da inşaatı devam eden 3. havalimanının belgesel olacağı açıklandı. Açıklamada, "özünüz 2018’de bizde olsun" denildi.

İstanbul 3. Havalimanı 1 yıl sonra açılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, İstanbul 3'üncü Havalimanı'nın inşaatında yüzde 68'lik gerçekleşmeye ulaşıldığını belirterek, "Şubat'a kalmadan ilk uçağı indireceğiz. Resmi açılışı, hizmet verme açılışı 29 Ekim 2018'de olacak" dedi

İstanbul 3. Havalimanı'nın graniti Van'dan

Van'daki ocaklardan çıkarılan ve bir mermer fabrikasında işlemlerden geçtikten sonra kullanıma hazırlanan granit, yapımı süren İstanbul 3. Havalimanı'nda kullanılacak. Sipariş edilen 14 bin metrekarelik granitin bir kısmı hazırlanıp İstanbul'a gönderildi.

İstanbul 3. Havalimanı'nda tüm işler planlandığı şekilde!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "3. Havalimanı projesinin ilk fazını 2018'in ilk çeyreğinde devreye sokmayı hedefliyoruz. 3. Havalimanı projesinde yer almak adına herkesin yarıştığı bir ortamda, kimsenin çekilmesi söz konusu değil" dedi.

3. havalimanı, İstanbul'u dünya lideri yapacak!

İngiliz The Economist dergisi 3. Havalimanı'nın da açılmasıyla İstanbul'un havayolu taşımacılığında iki yıl içinde dünya liderliğine yükseleceğini yazdı.

3. Havalimanı İstanbul'da konut metrekare fiyatlarını uçuracak!

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

istanbul 3. havalimanı imzaları Haberi

istanbul 3. havalimanı imzaları


İstanbul Yeni Havalimanı Uygulama Sözleşmesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile ihaleyi kazanan firmalar tarafından kurulan İstanbul Grand Airport (İGA) Havalimanı İşletme AŞ arasında imzalandı. 


DHMİ'den yapılan yazılı açıklamada, 3 Mayıs 2013 tarihindeki ihalenin ardından İstanbul Yeni Havalimanı'nın ön sözleşmesinin 20 Mayıs 2013 tarihinde yapıldığı hatırlatılarak, yeni havalimanının uygulama sözleşmesi ve eklerinin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın onayının ardından bugün DHMİ Genel Müdürlüğü'nde yapılan törenle imza altına alındığı bildirildi. 


Açıklamada; sözleşmenin DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Orhan Birdal, Genel Müdür Yardımcısı Funda Ocak ile Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Günal Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı...