25 / 04 / 2024

istanbul 3.köprü inşa

istanbul 3.köprü inşa

Temelinin 29 Mayıs tarihinde atıldığı İstanbul'un 3.köprüsnün inşaat çalışmalarına başlandı...

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Manavgat Değirmenli’ye yeni köprü inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli mahallesindeki köprü inşaatı hızla devam ediyor.

Malatya'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Yaklaşık 45 sene hizmet veren 5 metre genişliğindeki köprünün yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi, 7 metre yüksekliğinde, 10 metre genişliğinde,  15 metre uzunluğunda kemerli köprü inşa ediyor.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Isparta'ya 8 yeni köprü inşa edilecek!

Isparta Belediyesi yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Belediye bu kapsamda kente sekiz yeni köprü inşa etmeyi planlıyor.

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

3. Köprü inşaatının çevreye etkileri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 3. Köprü'nün çevreye etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Kayseri Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

istanbul 3.köprü inşa Haberi

istanbul 3.köprü inşa
 59 metrekare tabliye genişliğe sahip olan ilk köprü olma özelliği taşıyacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Sarıyer Garipçe ile Beykoz Poyrazköy semtleri arasına kuruluyor. 1,400 metre uzunluğa sahip olacak köprünün inşaat çalışmalarına...