26 / 04 / 2024

istanbul airport açıldı mı

istanbul airport açıldı mı

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

Nursami Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nursami Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece’de açıldı.

Referans Grup Gayrimenkul Değerlenme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Referans Grup Gayrimenkul Değerlenme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 340 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Tan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 150 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde açıldı.

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Esentepe'de açıldı.

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Önder Yiğit Şube Müdürlüğü'nde 13 milyon TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Yusuf Top Şube Müdürlüğü'nde 45 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Sarıyer'de açıldı.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muhittin Yöntem Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Kamil Sözduyar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ataşehir'de açıldı.

Bimaş Turizm Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bimaş Turizm Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Akyıl Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Pendik'te açıldı.

Adfa Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Adfa Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Fatih Yörük Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 2 Eylül'de Üsküdar'da açıldı.

FYS Elektrik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FYS Elektrik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fevzi Kaya Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Çekmeköy'de açıldı.

Vadi Ayvaz Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vadi Ayvaz Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yılmaz Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 220 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bayrampaşa'da açıldı.

istanbul airport açıldı mı Haberi

istanbul airport açıldı mı

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın konuşması ile başladı. İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı programla uçuşlara açılıyor.

Anadolu Ajansı'na yer alan habere göre; TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi. 

TBMM Başkanı Yıldırım, "Bu eserin isimsiz kahramanları mimarlar, mühendisler ve 7/24 çalışan işçilerimizdir. En büyük tebriği onlar hak ediyor." diye konuştu. 

Yıldırım, "Çalışmaktan uslanmadık, eleştirilerden yılmadık, 'inat da murattır' diyerek hamdolsun bugünlere ulaştık." dedi. 

Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedeflerinin birisi daha bu açılışla birlikte gerçeğe dönüşmüştür."

45 soruda...