24 / 04 / 2024

İstanbul Anadolu Lisesi kimin

İstanbul Anadolu Lisesi kimin

İstanbul Kadıköy'de bulunan İstanbul Anadolu Lisesi arazisinin Fenerbahçe'ye devrine yöneltilen tepkiler devam ediyor...

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

İstanbul Anadolu Lisesi'nden Fenerbahçe'ye tepki!

İstanbul Kadıköy'de bulunan İstanbul Anadolu Lisesi arazisinin Fenerbahçe'ye devrine yöneltilen tepkiler devam ediyor...

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

İstanbul Anadolu Lisesi kimin Haberi

İstanbul Anadolu Lisesi kimin

İstanbul Anadolu Lisesi (eski adıyla Kenan Evren Lisesi) arazisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yüksek Divan Kurulu Üyeliği'ne getirildiği toplantıda Fenerbahçe Kulübü'ne devredilmişti. Bu devri Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından açıklanmıştı.

Sputnik News'te yer alan habere göre; devir işlemine İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri, bunların aileleri ve okulun mezunları tepki gösterdi.

Mezunlardan Bilal Kaan Aygün, bugün Fenerbahçe Spor Kulübü’ne çağrıda bulundu ve "Bu okulun oturttuğu bir kültür var. Üstelik pilot okul kimliği de var. Türkiye’de en iyi eğitim düzeyine sahip okullardan biri. Yapılan devirle hem okulun öğrenci kitlesi hem 120 yıllık tarihi dokusu bozulacak" diye konuştu.

Aygün şöyle devam etti:

"Okulun içerisinde yer alan ve deprem riski olan bir bina boşaltılmıştı zaten. Ancak deprem bahane edilerek Fenerbahçe Kulübü gibi bir kuruluşun bunu oldu bittiye getirmemesi...