19 / 04 / 2024

İstanbul arıtma tesisleri

İstanbul arıtma tesisleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi için ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) deniz suyundan içme suyu elde etmek için düğmeye bastı. Maliyeti 600 milyon TL olan Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı projesi için Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

Konya'da atıksu arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sarayönü ilçe merkezi ile Sarayönü’ne bağlı Ertuğrul, Kurşunlu ve Ladik mahallelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisi kurma çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Seyrek ve Sarısu’ya arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Şanlıurfa'da Atık Su Arıtma Tesisleri yapılacak!

Modern kentleşmenin yapısal revizyonunu merkez ve kırsal ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ve Bozova’da yapımına başladığı Atık Su Arıtma Tesisleriyle çevreye duyarlılık projelerini adım adım gerçekleştiriyor.

İstanbul arıtma tesisleri Haberi

İstanbul arıtma tesisleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı “4 İleri Biyolojik Arıtma Tesisi, 27 köye yapılan Biyolojik Arıtma Tesisleri ile tamamlanan dere ıslahları ve çevre yatırımları” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete alındı.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın ev sahipliği yaptığı törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Bürokratları ve İstanbullular katıldı.


Ataköy’den Silivri’ye kadar 100 kilometrelik Marmara Denizi sahilini atıksu tehdidinden kurtaran ve 1 milyon 200 bin insana hizmet veren ileri biyolojik arıtma tesisleri, Marmara Denizi'nin sahillerini de yüzülebilir kriterlere taşıyacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN TOPBAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ…


Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yeni İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri ile Çevre Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde, açılışı yapılan hizmetlerin ülkeye,...